" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τα Ημισκούμπρια γιορτάζουν στο Gagarin!


Τα Ημισκούμπρια γιορτάζουν 14 χρόνια πορείας στη μουσική, την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στο Gagarin 205 Live Music Space. Ιδιαίτερες συστάσεις για το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν χρειάζονται. Η ευρηματικότητα και το χιούμορ που διέπει τη δουλειά τους, όλα αυτά τα χρόνια, τους έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής της Ελλάδας.

Μαζί με τα ΗΜΙΖ θα παρελάσουν πολλοί γνωστοί καλεσμένοι που όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν στο τρελό ημισκουμπριακό κρεσέντο και ποικίλες ακόμα εκπλήξεις. Στη βραδιά θα συμμετέχουν και άλλα γνωστά ονόματα της εγχώριας Hip Hop / Pop σκηνής, όπως οι Vegas, o Stereo Mike, οι Trendy Hooliguns και ο Tus!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 15 ευρώ, στο Ticket House και το www.ticketpro.gr.

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ Αττική.
Τηλέφωνο: 6944 814543.
Website: www.gagarin205.gr

ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ 14TH ANNIVERSARY
LIVE + VERY SPECIAL GUESTS ΣΤΟ GAGARIN
Guests: VEGAS + STEREO MIKE
Support Acts: TRENDY HOOLIGUNS + TUS
μια μεγάλη συναυλία με αφορμή τα 14 χρόνια του group.
www.imizbiz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου