" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ουρές στις Εφορίες για την κατάθεση πινακίδων ΙΧ


Ουρές δημιουργούνται στις Εφορίες από χιλιάδες οδηγούς που καταθέτουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των παλαιών οχημάτων τους προκειμένου να αποφύγουν τα τσουχτερά τέλη κυκλοφορίας.
Εν τω μεταξύ, στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε το ΙΝΚΑ κατά των τελών κυκλοφορίας και των πράσινων τελών. Χαρακτηρίζει την επιβολή τους αντισυνταγματική, καθώς έγινε με προεδρικό διάταγμα και όχι με νόμο, ενώ πρόκειται για φόρο.
Η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31 του μήνα και μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί παράταση. Μετά από αυτή την προθεσμία, τα σήματα θα διατίθενται αποκλειστικά από τις Εφορίες.
Παράλληλα, τα σήματα θα διατίθενται από τις Εφορίες σε όλες τις περιπτώσεις που δεν λαμβάνεται ειδοποιητήριο από τον κάτοχο του οχήματος ή το έχει απολέσει ή λαμβάνει ειδοποιητήριο αλλά είναι λανθασμένος ο αριθμός κυκλοφορίας ή τα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας ή αναγράφεται λανθασμένος ΑΦΜ ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.