" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Σκοτεινοί Τόποι στην ... Αθήνα



Η άλλη πλευρά του φωτορεπόρτερ Θάνου Χόνδρου, ξεδιπλώνεται στην ατομική του έκθεση με τίτλο «Σκοτεινοί Τόποι», που θα παρουσιαστεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ΑΘηναίων από 19 έως 28 Μαρτίου 2010, αποκαλύπτοντας στο κοινό την καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία του φωτογράφου.

Στην έκθεση πρωταγωνιστούν το αστικό τοπίο και η φωτογραφία δρόμου. Ο φωτογράφος ακινητοποιεί την ροή των στιγμών και τις μεγεθύνει στο άπυρο γράφοντας με φως την ποίηση του.

Ασπρόμαυρες μοναχικές σιλουέτες ατμοσφαιρικά δραματοποιημένες παρασύρουν το κοινό σε μια βαθιά ενωτική προσωπική αναζήτηση και ένα μυστικιστικό εσωτερικό διάλογο, συνθέτοντας ένα σκοτεινό παραμύθι που ταξιδεύει τον θεατή σε σοκάκια και γωνιές ξεχασμένες από το χρόνο.





Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν οι Νίκος Δημολίτσας (Καθηγητής Φωτογραφίας) και Ελένη Ματζόρου (Απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών).

Εγκαίνια: Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010, ώρα 19:30
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων- Αίθουσα «Ιακωβίδης»: Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 36 21 1601
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 10.00- 20.00 και Κυριακή 10.00-14.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου