" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

The Fray - Never Say Never (Don't Let Me Go)







Tους γνωρίσαμε μέσα απο το single "you found me". Κατάφεραν να πουλήσουν εκατομύρια αντίτυπα εξαιτίας οτι αποτέλεσε την μουσική επένδυση σε ένα βιντεάκι για την πασίγνωστη σειρά "LOST".
Τώρα με το νέο κομμάτι τους ανέβηκαν στην κορυφή γιατί και αυτό ακούγετε στο soundtrack της ταινίας "Τransformers".
Μια μπαλάντα αρκετά ενδιαφέρουσα αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη αλλά και έτσι έιναι απο τα single που ξεχωρίζουν.

Mando Diao: Give me Fire




Μέσα στην αναβροχιά και τις επανεκτελέσεις (κυριολεκτικά) παλιότερων τραγουδιών 70ς-80ς-90ς ...άκουσα μποτιλιαρισμένος στον κηφισό ένα τραγούδι από το νεοεμφανιζόμενο γκρουπακι των MANDO DIAO.....

Στην αρχή σύγχηση, δεν ήξερα αν ήταν κάποιο παλιότερο συγκρότημα και δεν έιχα ακούσει το τραγούδι. Ο τίτλος του "Gloria". Εντελώς Beetliko το στυλ και η μουσική.
Άκουσα και άλλα τραγούδια τους και ενώ φανερά αναμασάνε ήχους pop, garage κλπ. κατά βάθος είχαν μια ροκιά. Τουλάχιστον με ένανα να τους προσέξω και να ακουσω 2-3 πολύ καλά κομμάτια που μου θύμισαν μπάντες των 60ς-70ς.
Καλός ήχος, καλοδουλεμένα τραγούδια και αρκετό θράσος.
Παράδοση οι Σουηδοί στα γκρουπάκια και οι συγκεκριμένοι τουλάχιστον δεν είναι γλυκανάλατοι.


«Well now, she don't need to see the sun ahead
don't need that help from god above
If you're losing her don't be sad
cause she will offer you heart attacks

She's tired of problems that you caused her mind
Tired of all those lies in your freak show
Tired of being alone at night
being the lowest cat on earth

So Gloria steps out from the prison
Gloria's no longer the wasted disco girl
you've been dreaming about
Gloria alone now forever Gloria away in the air now
Gloria she's no longer your slave

It's time for you to see yourself
all the misery you brought up
Gloria's one day ahead
watching you from the heaven's gate»

ROCKWAVE FESTIVAL 2009! More Acts!


Το Rockwave Festival υποδέχεται ακόμα 2 νέους καλλιτέχνες και μας παρασύρει στο μουσικό του κύμα!

Η πρώτη μέρα του Rockwave Festival, Σάββατο 27 Ιουνίου, αποκτά ακόμα δύο σημαντικά μουσικά ονόματα, τους Expatriate από την μακρινή Αυστραλία στο Vibe Stage και τους Έλληνες Cabaret Balkan στο Terra Stage!

Οι πρώτες μουσικές νότες στο Terra Stage την πρώτη μέρα του Rockwave Festival θα ακουστούν από τους Έλληνες Cabaret Balcan!

Οι δύο «Βόρειοι Εταίροι» Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν) και Βασίλης Κομματάς (κλαρίνο, σαξόφωνο) πάσχοντες από χρόνια «Βαλκανική ίωση» συνευρέθησαν σε μία «ΓΑΙΑ-λογική» ανασκαφή του Νίκου Στεφανίδη (παραγωγή) για να τεθούν σε στενή ιατρική παρακολούθηση. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα του γραπτού λόγου για να περιγράψει ακριβέστερα αυτό το τρελό αποτέλεσμα του νέου μουσικού είδους «mosaic music», που απαιτεί υγιή αυτιά και ανθεκτικό στο χορό σώμα για να γίνουν ένα, θεατές και μουσικοί και να περάσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα?!!!

Ενώ στο Vibe Stage μαζί με τους εξαιρετικούς Foals έρχονται να προστεθούν και οι Expatriate!! Αποτελούνται από τους Ben King (φωνή, κιθάρα), Cristo Kollias (ντραμς), Damien Press (πλήκτρα/κιθάρες) και Dave Molland (μπάσο).

Είναι όλοι τους από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αν και ο Ben πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην Jakarta της Ινδονησίας γι΄ αυτό και το όνομα Expatriate!

Το πρώτο τους album In the midst of this αν και κυκλοφόρησε μόνο στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία από την Dew Process/Universal Music τους επέφερε τεράστια αναγνώριση! Πολλοί έχουν σπεύσει να τους συγκρίνουν με μεγάλα ονόματα όπως αυτά των U2, Inxs, Interpol και The Killers!

Για να πάρετε μια γεύση από τους next big thing Expatriate, μπείτε στο site τους και κατεβάστε δωρεάν το τραγούδι τους «Blackbird»!

Στην πρώτη τους Ευρωπαϊκή Περιοδεία, οι Expatriate φυσικά και θα κάνουν και μία στάση από το Rockwave Festival!

Πηγή: www.e-go.gr

Opel Ampera


Μετά τη Chevrolet, ακόμη μια μάρκα της GM παρουσιάζει ένα ρεαλιστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Έρχεται το ρεύμα! Πλέον μετράμε αντίστροφα για την είσοδο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις καθημερινές μετακινήσεις μας. Στην Opel, ανταποκρινόμενοι στις ενεργειακές και περιβαλλοντικές προκλήσεις, όχι μόνο το συζητούν αλλά το κάνουν και πράξη με το Opel Ampera, η παραγωγή του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2011. Το Ampera, που σημειωτέον θα έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων, θα μπορεί να καλύψει χάρη στο σύστημα Voltec διαδρομή έως και 60 χιλιομέτρων μόνο με την ενέργεια που του παρέχει η μπαταρία ιόντων λιθίου του.

Από εκεί και πέρα, για μεγαλύτερες αποστάσεις ένας κινητήρας-γεννήτρια βενζίνης ενεργοποιείται για να τροφοδοτήσει την ηλεκτρική μονάδα. Κάπως έτσι η αυτονομία του Ampera μπορεί να φτάσει τα 500 χιλιόμετρα, μέχρις ότου η μπαταρία φορτιστεί από μία στάνταρ οικιακή πρίζα. Εντυπωσιακά και τα νούμερα που ακολουθούν το σχεδόν αθόρυβο σε λειτουργία Opel: ισχύς αντίστοιχη των 150 ίππων, ροπή 37,7 kgm, 0-100 σε μόλις 9,0”, τελική ταχύτητα 161 χλμ./ώρα και κατανάλωση που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι μειωμένη στο 1/5 σε σχέση με ένα συμβατικό βενζινοκίνητο μοντέλο.

Εκτός των παραπάνω το Ampera έχει να επιδείξει και εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση εμπνευσμένη από τα πρωτότυπα Flexure και GET Concept ενώ δεν υπολείπεται αισθητά σε χώρους (για τέσσερις επιβάτες και αποσκευές 301 λίτρων).

Πηγή: www.topgear.gr

Bing, η νέα μηχανή αναζήτησης της Microsoft


Η Microsoft λανσάρει το βράδυ της Τετάρτης τη μηχανή αναζήτησης Bing, την τρίτη της απόπειρα να επιτεθεί στην κυριαρχία της Google.

Βασικό χαρακτηριστικό της νέας μηχανής είναι ότι δεν περιορίζεται στη λειτουργία γενικής αναζήτησης, αλλά προσφέρει και εργαλεία που ειδικεύονται σε τέσσερις επιμέρους τομείς: αγορές, ταξίδια, ιατρικές πληροφορίες, αναζήτηση τοπικών επιχειρήσεων.

Έχοντας πάρει το μάθημα από τις δύο προηγούμενες προσπάθειές της στην αγορά της διαδικτυακής αναζήτησης, το MSN Search και το Live Search, τα οποία απέτυχαν να εξασφαλίζουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς, η Microsoft προωθεί το Bing με μια σαρωτική, τετράμηνη διαφημιστική εκστρατεία κόστους 100 εκατ. δολαρίων.

Κεντρικό θέμα στα πρώτα σποτάκια η σύγχυση και το σύνδρομο «υπερφόρτωσης» των χρηστών από τον καταιγισμό δεδομένων στο Διαδίκτυο.

«Στις μέρες μας, οι μηχανές αναζήτησης διευκολύνουν την περιήγηση στο Διαδίκτυο και την εύρεση πληροφοριών, ωστόσο δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικές όσον αφορά στη δυνατότητα αξιοποίησής τους» σχολίασε ο Στιβ Μπάλμερ, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft.

Επανασχεδιασμός

Στην πρώτη ματιά, το Bing.com θυμίζει το στήσιμο του Live Search το οποίο αντικαθιστά. Όμως η σελίδα έχει επανασχεδιαστεί, με εμφανέστερη αλλαγή ένα νέο πλαίσιο πλοήγησης στην αριστερή πλευρά.

Οι σύνδεσμοι σε αυτό το πλαίσιο αλλάζουν δυναμικά ανάλογα με το είδος της αναζήτησης. Για παράδειγμα, όταν ο χρήστης εισάγει το όνομα κάποιου δημοφιλούς μουσικού ή συγκροτήματος, οι σύνδεσμοι προσφέρουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, λίστες τραγουδιών, συνεντεύξεις και άλλα σχετικά.

Επίσης, οι σύνδεσμοι στη σελίδα αποτελεσμάτων ομαδοποιούνται ανάλογα με το περιεχόμενο προσφέρουν. Χρήσιμη φαίνεται επίσης η λειτουργία προεπισκόπησης (Quick Preview) με πέρασμα του δείκτη του ποντικού πάνω από κάθε σύνδεσμο στη σελίδα των αποτελεσμάτων.

Πέρα από τις γενικές αναζητήσεις, το Bing προσφέρει πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων σε τέσσερις ειδικούς τομείς:

Aγορές online: το Bing εντοπίζει τις κατώτερες τιμές για κάθε προϊόν και αξιοποιεί τη λειτουργία Sentiment Extraction, η οποία αναζητά απόψεις χρηστών και κριτικές δοκιμών. Η μηχανή προσφέρει επίσης επιστροφή χρημάτων για ορισμένα προϊόντα.

Ανάλογα εργαλεία διευκολύνουν τον εντοπισμό επιχειρήσεων κοντά στο χρήστη, τουλάχιστον στην αμερικανική επικράτεια.

Θέματα Υγείας: Η μηχανή ομαδοποιεί τα αποτελέσματα σε κατηγορίες όπως «συμπτώματα», «αίτια», «πρόληψη», «αντιμετώπιση» κ.λ.π. Φροντίζει επίσης ώστε ο πρώτος σύνδεσμος να οδηγεί σε αξιόπιστα άρθρα για το ευρύ κοινό, συνήθως από την κλινική Mayo στις ΗΠΑ.

Ταξίδια: Η λειτουργία Rate Key συγκρίνει την τοποθεσία, την τιμή και τις ανέσεις που προσφέρουν διάφορα ξενοδοχεία και εμφανίζει τις καλύτερες τιμές με διαφορετικά χρώματα, ενώ το Price Predictor βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν πότε θα αγοράσουν ένα αεροπορικό εισιτήριο στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Το Bing είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά.

Newsroom ΔΟΛ

Οι FUNERAL FOR A FRIEND ανοίγουν LINKIN PARK!!


Οι Ουαλοί post-hardcore / emo rockers Funeral for a Friend θα ανοίξουν την αυλαία του Terra Vibe Park στις 21 Ιουλίου, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή οι εκρηκτικοί Linkin Park! Οι πέντε φίλοι ξεκίνησαν από το Bridgend, της Ουαλίας το 2001 και από τότε οι Funeral for a Friend κερδίζουν τις εντυπώσεις, με την πλούσια σε παραγωγή δισκογραφία τους. Πιστοί υπηρέτες της μουσικής με δυνατά και γεμάτα νόημα τραγούδια ικανοποιούν τους φανς οποιασδήποτε σκηνής, rock, emo ή και post-hardrock. The story so far... Έχουν περιοδεύσει με πολύ μεγάλα ονόματα όπως οι Iron Maiden και My Chemical RomanceΤρία single τους έχουν σκαρφαλώσει στο Top 20 των single chart στο Ηνωμένο Βασίλειο, Έχουν βραβευθεί στα Kerrang! Αwards ως οι καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι Βρετανοί. Με τον τελευταίο τους δίσκο, Memory And Humanity να έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην μουσική το υς σταδιοδρομία, θα προετοιμάσουν το έδαφος στο ενθουσιώδες κοινό πριν την μεγάλη εμφάνιση των Linkin Park!

Η Χάρις Αλεξίου στον Λυκαβηττό!


Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της για το τραγούδι, εκεί η Χάρις Αλεξίου θέλει να ταξιδέψει το κοινό της αυτό το καλοκαίρι. Η αρχή θα γίνει στις 15 Ιουνίου στον Λυκαβηττό, σε μία ειδική βραδιά για τους σκοπούς του Συλλόγου Οικογένειας «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει την ετήσια συναυλία του.

Πηγή: http://www.e-go.gr/

Διαπραγματεύσεις για νέα συμφωνία για το κλίμα


Περίπου 170 χώρες συναντώνται στη Βόννη, από την 1η έως τη 12η Ιουνίου, για συνομιλίες σχετικά με μια νέα συμφωνία για το κλίμα.
Οι συνομιλίες θα καλύψουν μεγάλο εύρος θεμάτων, από τις μειώσεις εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου μέχρι τους τρόπους συγκέντρωσης κεφαλαίων για να βοηθηθούν οι φτωχές χώρες στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Τα σχέδια των ανεπτυγμένων χωρών σχετικά με τη μείωση των εκπομπών μέχρι το 2020, στο πλαίσιο μιας νέας παγκόσμιας συμφωνίας που αναμένεται να επιτευχθεί στην Κοπεγχάγη τον Δεκέμβριο του 2009 καταλήγουν, αθροιστικά, σε μία συνολική μείωση μεταξύ 9% και 16% σε σχέση με τα επίπεδα του 1990, μείωση πολύ μικρότερη από αυτή που ζητούν οι αναπτυσσόμενες χώρες.
Σημειώνεται ότι στην 4η Έκθεση Αξιολόγησης, που έδωσε στη δημοσιότητα το 2007 η Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή, διαπιστώνεται η αναγκαιότητα ότι οι βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες πρέπει συνολικά να μειώσουν, μέχρι το 2020, τις εκπομπές τους κατά 25% με 40% κάτω από τα επίπεδα του 1990 για να αποφευχθούν οι χειρότερες επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, όπως ξηρασίες, πλημμύρες, κύματα καύσωνα και άνοδος της στάθμης της θάλασσας.
Πηγή: ΑΝΤ1

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ μικρούς μας φίλους


ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ


Φιλοξενεί 2.000 πουλιά από 300 διαφορετικά είδη, εκτός από τους πιγκουίνους των ζεστών νερών, τα φλαμίγκο, τα τροπικά πουλιά και πολλά άλλα πτηνά, έχει δημιουργήσει ειδικό χώρο για ερπετά, έντομα, ζαρκάδια, ενώ σύντομα αναμένονται και άλλα άγρια ζώα.
Οδός Υαλού, Σπάτα (πρώτη στροφή αριστερά).

Καθημερινά 9 π.μ.-4 μ.μ., Σάβ.- Κυρ. 9 -5 μ.μ.

Επιχείρηση καθαρισμού του παλαιού εφετείου


Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού ξεκίνησαν από το πρωί οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στον προαύλιο χώρο του παλαιού εφετείου στην οδό Σωκράτους - για λόγους δημόσιας υγείας. Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Δημόπουλος, ο Δήμος θα καταλογίσει τη δαπάνη στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Εμποροϋπαλλήλων, όπου ανήκει το κτίριο, ενώ θα καλέσει και εγγράφως το Ταμείο, τη Νομαρχία και το Ταμείο Εσωτερικών να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Σημειωτέον, ότι στο κτίριο του παλαιού εφετείου ζουν περίπου 600 άνθρωποι, υπό άθλιες συνθήκες.
Πηγή: www.ert.gr

Τα φωτοβολταϊκά στις στέγες προωθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης


Ένα σημαντικό βήμα προς την πράσινη οικονομία κάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης που θα προωθήσει την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών στις στέγες.
Η αξιοποίηση της ηλιοφάνειας της χώρας μας θα εξασφαλίσει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων με άμεσα οφέλη για το περιβάλλον και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της ζήτησης ηλεκτρικού ρεύματος κατά τους θερινούς μήνες.
Μεγάλο θα είναι και το οικονομικό όφελος για τα νοικοκυριά που θα τοποθετήσουν φωτοβολταϊκά στις στέγες τους καθώς όχι μόνο θα μπορούν να καλύψουν από μόνα τους τις ενεργειακές τους ανάγκες, αλλά και θα πωλούν 55 λεπτά την κιλοβατώρα στη ΔΕΗ.
Πηγή: www.zougla.gr

Ο νόμος στα χέρια των πολιτών για το περιβάλλον

Με αφορμή την συμπλήρωση εφτά χρόνων δράσης της νομικής ομάδας υποστήριξης το WWF Ελλάς θα παρουσιάσει την Τετάρτη στις 12 τα επτά χρόνια δράσης της εθελοντικής Νομικής Ομάδας Υποστήριξης Πολιτών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Κατά τη συνέντευξη, θα παρουσιαστούν ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα αυτής της επταετίας μέσα και από τη σχετική επετειακή έκδοση: «7 χρόνια, 500 υποθέσεις για το περιβάλλον».
Μέσα στο διάστημα αυτό η νομική ομάδα χειρίστηκε 500 υποθέσεις, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε πολίτες προκειμένου να αντιμετωπίσουν υποθέσεις υποβάθμισης του περιβάλλοντος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σκοπός της Νομικής Ομάδας είναι να συμβάλει στην ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής κοινωνίας πολιτών, μέσα από την παροχή αξιόπιστης νομικής και επιστημονικής στήριξης για την αποτελεσματική και έγκαιρη αντιμετώπιση σημαντικών υποθέσεων περιβαλλοντικής υποβάθμισης.
Παράλληλα θα παρουσιαστεί και η ετήσια έκθεση του WWF Ελλάς «Δεσμεύσεις χωρίς εφαρμογή: η περιβαλλοντική νομοθεσία στην Ελλάδα».

Πηγή: www.zougla.gr

Τα παιδιά θέλουν θάλασσα!


Παιδίατροι, ψυχολόγοι και επιστήμονες κάθε ειδικότητας έχουν την ίδια γνώμη: η επίδραση της θάλασσας στα παιδιά είναι άκρως ευεργετική. Ευτυχώς, η ελληνική οικογένεια είναι σε προνομιακή θέση! Η παραλία για τους περισσότερους από εμάς είναι σε απόσταση αναπνοής!
Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των παιδιάτρων συνιστά μπάνια στη θάλασσα καθώς βοηθούν σε διάφορες παθήσεις, όπως στο άσθμα και στις αλλεργίες. Η γυμναστική που εξασφαλίζεται με τη δραστηριότητα στην παραλία και το κολύμπι σε συνδυασμό με τη ζεστή και υγρή ατμόσφαιρα ωφελούν το αναπνευστικό σύστημα του παιδιού.
Μπάνια στη θάλασσα όμως συνιστούν και οι ορθοπεδικοί για τη βελτίωση ορθοπεδικών προβλημάτων όπως είναι η σκολίωση.
Όσο για τον ισχυρισμό ότι η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, υπάρχει λογική εξήγηση. Δεν είναι ακριβώς η θάλασσα αυτή που ανοίγει την όρεξη, αλλά η αυξημένη δραστηριότητα των παιδιών στην παραλία με το ελεύθερο παιχνίδι και το κολύμπι. Επιπλέον, η έκθεση στον ήλιο (πάντα με προστασία) συντελεί στη σύνθεση της βιταμίνης D στον οργανισμό, που με τη σειρά της βοηθάει στην απορρόφηση ασβεστίου και άρα στο χτίσιμο ενός γερού σκελετού. Καθόλου μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν πραγματικά το μικρό σας κερδίσει παραπάνω πόντους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!
Παραλία: ο καλύτερος παιδότοπος
Το παιχνίδι στην παραλία εξασφαλίζει αβίαστα την ιδανική απασχόληση για το παιδί. Διαδραματίζει έναν ισχυρό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του και στον αυξανόμενο προσανατολισμό στον κόσμο και γενικότερα στην ψυχοσωματική του ανάπτυξη. Το κολύμπι μάλιστα είναι πολύ καλό τονωτικό της αυτοπεποίθησης του παιδιού. Τονίζει ακόμα ότι οι γονείς κάνουν πολύ καλά που γράφουν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο κατά τη διάρκεια του χειμώνα προετοιμάζοντας επίδοξους κολυμβητές για το καλοκαίρι.
Ψηφίστε υπέρ της ποιότητας
Η αναζήτηση του ιδανικού προορισμού με το πολυπόθητο σκηνικό απόδρασης είναι συχνά ο πιο δυναμικός στόχος της χρονιάς για μια οικογένεια. Η χώρα των θαυμάτων. Μπορεί οι διακοπές από μόνες τους να μην αρκούν για να εξασφαλίσουν λύσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αφήνουμε πίσω μας, όμως προσθέτουν επιπλέον θετικές εμπειρίες καθώς η οικογένεια απολαμβάνει περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.
Κάπου εκεί ανάμεσα στις στιγμές που απλώνουμε στα μικροσκοπικά κορμάκια το αντηλιακό, τους φοράμε το καπελάκι και φουσκώνουμε τα μπρατσάκια νιώθουμε το αίσθημα της ευτυχίας και της πληρότητας να μας πλημμυρίζει. Η οικογένεια που καθημερινά διασκορπίζεται κατά τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου σε γραφεία, αυτοκίνητα, σχολικά, παιδικούς σταθμούς και απογευματινές δραστηριότητες επιτέλους βρίσκεται μια φορά το χρόνο ενωμένη με σύμμαχο τη θαλασσινή αύρα! Κάπου εκεί την ώρα που πλατσουρίζουμε στα νερά με τα παιδιά μας ο χρόνος σταματά να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μόνο ο ήλιος καθώς αγγίζει την κορυφή του ουρανού μας θυμίζει ότι πρέπει να αποτραβηχτούμε στη σκιά.
Πηγή: Το παιδί μου και εγώ >>>περισσότερα http://www.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49810&lngItemID