" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Άστατος καιρός το τριήμερο


Βροχερός θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σε μικρή άνοδο θα βρίσκεται η θερμοκρασία, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι.
Το Σάββατο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, ενώ το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Σε μικρή περαιτέρω άνοδο ο υδράργυρος.
Έκτακτα μέτρα λαμβάνει, εν τω μεταξύ, η Τροχαία για την έξοδο των εκδρομέων του τριημέρου. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων σε τμήματα των εθνικών οδών θα ισχύει από σήμερα 21 Μαΐου 16:00-22:00 στο ρεύμα εξόδου και τη Δευτέρα 24 Μαΐου 16:00-23:00 στο ρεύμα εισόδου. Την Κυριακή δεν θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα της Τροχαίας.

Τροποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς στην αργία του Αγίου Πνεύματος


Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως τη Δευτέρα 24 Μαΐου, του Αγίου Πνεύματος, τα δρομολόγια των λεωφορείων (ΕΘΕΛ) και τρόλεϊ θα είναι τροποποιημένα και θα βασίζονται σε πρόγραμμα δρομολόγησης Σαββάτου. Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) θα εκτελεί δρομολόγια ανά 10 λεπτά.

Newsroom ΔΟΛ