" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Αυτοκτόνησε παίκτης από το ριάλιτι του Μποτρίνι!


Σοκ έχει προκληθεί στο πανελλήνιο από την είδηση ότι αυτοκτόνησε παίκτης από το ριάλιτι του Alpha, «Εφιάλτης στην κουζίνα». Ο αυτόχειρας εστιάτορας είχε πάει στο παιγνίδι, ζητώντας την βοήθεια του σεφ, Έκτορα Μποτρίνι να βοηθήσει το μαγαζί του, που βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση.

Ο σεφ, όπως προστάζει το ριάλιτι (και η τηλεθέαση) υπέδειξε με το γνωστό αυστηρό τηλεοπτικό ύφος τις αλλαγές που απαιτούνται να γίνουν στο μαγαζί, τού έκανε μία ανακαίνιση, τού πρόσθεσε και κάποια πιάτα στο μενού και του ευχήθηκε «καλές δουλειές». Ωστόσο, η πραγματικότητα ουδεμία σχέση έχει με την τηλεοπτική και δυστυχώς είναι πολύ σκληρή. Κι ένα ανακαίνισμα στο μαγαζί, δυο καινούργιες καρέκλες, ένα κάδρο στον τοίχο, δεν μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι της τηλεόρασης το ξέρουν καλά αυτό. Οι άνθρωποι, όμως, που καταφεύγουν σε αυτή με την ελπίδα να τους δώσει λύση στα προβλήματα, έχουν άγνοια. Για εκείνους τέτοιες εκπομπές που υπόσχονται να σου αλλάξουν το μαγαζί, το σπίτι, να σε βοηθήσουν να ξεχρεώσεις είναι η τελευταία τους ελπίδα, η σανίδα σωτηρία τους. Και όταν αυτή αποδεικνύεται αδύναμη να τους κρατήσει, δεν έχουν πια από πού να πιαστούν.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον επιχειρηματία από το Κερατσίνι, ο οποίος βγήκε στην τηλεόραση, εξέθεσε τον εαυτό του, με την ελπίδα ότι αυτή θα τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του. Με την ελπίδα να διαφημιστεί (έστω και με αυτό τον τρόπο) και να πάει κόσμος στο μαγαζί του. Αλλά τελικά, τίποτε από όλα αυτά δε συνέβη και ο 42χρονος επιχειρηματίας, πνιγμένος στα χρέη (500 χιλιάδες ευρώ) έδωσε τέλος στη ζωή του.

www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου