" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ντροπή και αίσχος στους παιδόφιλους



Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των κατηγορουμένων που συνελλήφθησαν για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Αναλυτικά:

Χαράλαμπος Τσόγκας (οπερατερ της ΕΡΤ), ετών 30,

Πολύκαρπος Τσόγκας (οπερατερ της ΕΡΤ), ετών 60,

Ρομάνι Καρίμ από το Λίβανο,

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος,

Στυλιανός Καλλιμάνης, ο οποίος διατηρείς επιχείρηση με είδη υγιενής,

Γιώργος Αδαμόπουλος,

Λεωνίδας Κούκος,

Κωνσταντίνος Σαχπαζής,

Γιώργος Χριστόπουλος,

Βασίλης Γκότσης

και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, Ευάγγελος Κοροβέσης

www.pathfinder.gr

Οι Puressence για πρώτη φορά στην Πάτρα!


Το αγαπημένο συγκρότημα των Ελλήνων, οι Puressence, ένεκα της κυκλοφορίας του Sharpen Up The Knives, της συλλογής με τα καλύτερα τραγούδια τους, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη πρώτη περιοδεία τους στην Ελλάδα και να παίξουν και σε πόλεις εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης!

Στο πλαίσιο της περιοδείας αυτής θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη Πάτρα, στη Πολιτεία, στις 3 Δεκεμβρίου 2009!

Τη βραδιά θα ανοίξουν δύο εξαιρετικά σχήματα, οι Rosebleed και οι An Orange End!

Οι Puressence προέρχονται από τη πιο πετυχημένη τους περιοδεία στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια κ από μια sold out συναυλία στο Apollo του Manchester που σήμανε τη λήξη της περιοδείας αυτής. To set αποτελείται από όλες τις επιτυχίες τους, στο ραδιόφωνο, στα Βρετανικά και Ελληνικά charts και ...στις καρδιές μας αλλά και τα νέα τους τραγούδια! Μη χάσετε αυτή τη μοναδική συναυλία!

Πάτρα - Πολιτεία, Ακτή Δυμαίων 84
Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου
Πόρτες: 21.00
Guests: An Orange End, Rosebleed
Προπώληση: Discover, Musical, Sticky Fingers, Ελευθερουδάκης & Πολιτεία (Ακτή Δυμαίων 84)
Τιμή: 20 ευρώ
Αν υπάρξουν διαθέσιμα εισιτήρια θα διατίθενται πριν τη συναυλία για 25 ευρώ

www.e-go.gr

Καταρρίφθηκαν όλα τα ρεκόρ πωλήσεων!


Ένα πράσινο αρκουδάκι, ο Gummy Bear καταρρίπτει μυθικά ρεκόρ πωλήσεων που ως σήμερα έμοιαζαν ακατάρριπτα στην Ελληνική δισκογραφία!

Πάνω από 205.000 πωλήσεις για το album του Gummy Bear που κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου!

Ανάρπαστο έγινε το album του Gummy Bear στα καταστήματα δίσκων και στα περίπτερα της χώρας, ξεπερνώντας ιστορικά ρεκόρ πωλήσεων που κατείχαν θρυλικά albums των περασμένων δεκαετιών.

Μέσα σε μια βδομάδα εξαντλήθηκε τρεις διαδοχικές φορές και ακόμα η ζήτηση παραμένει!

Το αξιαγάπητο πράσινο αρκουδάκι Gummy Bear, που το ομώνυμο τραγούδι του σιγοτραγουδιέται από όλους σε 30 γλώσσες, έκλεψε την παράσταση και στην Ελλάδα, αφού στον ήχο του χτυπούν τα περισσότερα κινητά, μικροί και μεγάλοι έχουν ξετρελαθεί μαζί του, και αναμφισβήτητα πλέον θεωρείται το hit της χρονιάς!

Μάθαμε το πράσινο αρκουδάκι από το τηλεοπτικό spot της εταιρείας Υφαντής. Μας συνεπήρε με τις απίστευτες χορευτικές φιγούρες του. Και μας διασκέδασε με την ανάλαφρη μελωδία του και την υπόσχεσή του «Θα ΄μαι καλό παιδί» για να μας κερδίσει ολοκληρωτικά και με τα 19 τραγούδια του, μεταξύ των οποίων κι άλλα δύο ελληνικά, ο «Τρελοχαβανέζος» και το «Μη και μη».

Τις επόμενες μέρες ο Gummy Bear κυκλοφορεί και σε DVD όπου το πράσινο αρκουδάκι καλεί όλα τα παιδιά να κουνηθούν στον δικό του το ρυθμό! Και όχι μόνο! Αμέσως μετά, έρχεται το Χριστουγεννιάτικο album του Gummy Bear, με τα ωραιότερα τραγούδια των Χριστουγέννων τραγουδισμένα στα ελληνικά με τη χαρακτηριστική φωνή του Gummy Bear!

O αξιολάτρευτος Gummy Bear ως το τέλος του χρόνου υπολογίζεται πως θα έχει πουλήσει πάνω από 500.000 αντίτυπα στην Ελλάδα!

www.e-go.gr

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS


Ακτιβίστρια μη κυβερνητικής οργάνωσης ανάβει κεράκια κατά τη διάρκεια εκστρατείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στην πόλη Αγκαρτάλα της Ινδίας. Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εν όψει


Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Ε.Μ.Υ, μέσω του οποίου προειδοποιεί για πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο και από αργά τη νύχτα στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία , μάλιστα, κάνει λόγο για ισχυρούς ανέμους που θα φτάνουν ακόμα και τα 8 μποφόρ.
Την Τετάρτη τα προαναφερθέντα έντονα καιρικά φαινόμενα εκτός από τη Δυτική Ελλάδα θα επηρεάσουν σταδιακά την Αττική, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και πιθανώς την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία, την Ανατολική Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία και τη Θράκη.
Την Πέμπτη τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στη νοτιανατολική νησιωτική Ελλάδα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας, ώστε να παρέμβουν άμεσα εάν αυτό απαιτηθεί.
Παράλληλα η Γ.Γ.Π.Π., εφιστά την προσοχή των πολιτών και προτείνει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα.

Επίθεση με βιτριόλι σε αυτοκίνητο συνδικαλίστριας


Μνήμες από την επίθεση που είχε δεχθεί η Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Αθήνα ξυπνά η νέα επίθεση με βιτριόλι στο αυτοκίνητο συνδικαλίστριας του σωματείου καθαριστριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η γενική τους συνέλευση στο χώρο του πανεπιστημίου.
Το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το πανεπιστήμιο υπέστη ζημιές, ωστόσο η γυναίκα δεν τραυματίστηκε.
Η ίδια, η κα Μανωλοπούλου εξήγησε ότι όταν επέστρεψε στο σπίτι της, μετά από εκδήλωση του σωματείου της, βρήκε το όχημά της λουσμένο με ένα περίεργο υγρό. Όπως είπε, στην προσπάθειά της να το ξεπλύνει, είδε ότι είχαν σημειωθεί ζημιές.
Ο πρόεδρος του εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Νίκος Γιαννόπουλος, κατήγγειλε την επίθεση. Επίσης αναμένεται να φέρει το θέμα της άμεσης κατάργησης των εργολάβων καθαριότητας στα πανεπιστήμια, κατά την προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνάντηση της διοίκησης του ΕΚΘ με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο.

www.ant1.gr