" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού.


Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα μετά τις 10 του μήνα αναμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τον χειμώνα να μας θυμίζει την παρουσία του. Οι νοτιάδες με την υγρασία και την μεταφορά σκόνης από την Αφρική θα δώσουν την σκυτάλη στον βοριά και το κρύο. Πολική ψυχρή μάζα που πλήτει τις Ευρωπαϊκές χώρες εδώ και 10 μέρες θα κατέβει μέχρι την περιοχή μας και θα αλλάξει τα δεδομένα.




Με μια πρώτη εκτίμηση περιμένουμε χιόνια σε όλα τα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, σε πολλές πεδινές περιοχές τις δυτικής μακεδονίας κυρίως καθώς και σε ημιορεινές της στερεάς και της πελοπονήσου.
Θα σας ενημερώνουμε με νεότερα δεδομένα για περισσότερες λεπτομέριες τις επόμενες μέρες που η τάση του καιρού θα είναι πιό ξεκάθαρη.
Πάντως όλα δείχνουν οτι ο χειμώνας έρχετε και θα εναρμονιστεί με τον γιορτινό μήνα Δεκέμβριο.