" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

I' m an alien, I' m a legal alien...




Ακόμα μια 3D animated ιστορία που θα δούμε την επόμενη σεζόν στις οθόνες, επέλεξε αυτήν την περίοδο για να ερεθίσει τον αμφιβληστροειδή μας με διαστημικές καρτουνίστικες εικόνες. Πρόκειται για τη νέα ταινία Tri Star, που με το δεύτερο μεγάλο τρέιλερ που κυκλοφόρησε διαδικτυακά, μας κλείνει το μάτι από τον «Πλανήτη 51». Αυτό το μακρινό μέρος θα κληθεί να εξερευνήσει ο -πιο αμερικανάκι δε γίνεται- cool αστροναύτης (Ντουέιν "The Rock" Τζόνσον) που έχει κάθε λόγο να πιστεύει στην επιτυχία της αποστολής του, αφού διαθέτει "the right stuff" και φυσικά την αστερόεσσα με το κοντάρι για τη βυθίσει στο έδαφος του μυστηριώδους πλανήτη. Αυτό που δεν έχει υπολογίσει είναι τα aliens. Ή μάλλον τους κατοίκους του «Πλανήτη 51», αφού εκτός στρατόσφαιρας ... alien είναι και φαίνεται! Εκεί αυτός είναι το ξένο σώμα, αυτός είναι το παράξενο πλάσμα που όλοι δείχνουν με το δάχτυλο και προτιμούν να αλλάξουν γαλαξία, παρά να δοκιμάσουν τις διατροφικές του συνήθειες! Το τρέιλερ έχει λίγο απ’ όλα. All American είδωλο, εξωγήινους που θυμίζουν το Σρεκ, ένα ρομποτάκι που μοιάζει με το Γουόλ- Υ, ειδυλλιακό προάστιο με καλοκουρεμένους θάμνους αλα «Ψαλιδοχέρης» (σε spacy εκδοχή) και φυσικά μερικά καλά παιδάκια που θέλουν να βοηθήσουν τον ξένο να επαναπατριστεί. Helloooooo...? (που θα έλεγε και ο Dwayne): "ΕΤ go home"! Όσο για τους ηθοποιούς που δανείζουν τις φωνές τους, εκτός από το «Βράχο» θα πάρει το αυτί σας τα ηχοχρώματα των Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Τζέσικα Μπίελ, Γκάρι Όλντμαν, Τζάστιν Λονγκ και Τζον Κλιζ. Ο αστροναύτης μας δε θα αναχωρήσει για μακρινούς πλανήτες πριν από τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

Πηγή: www.e-go.gr

Φορτηγάκι με κινητήρα jet



Κινητήρα jet πρόσθεσε στο φορτηγάκι του ο Chris Lentz, ένα όνειρο που είχε από παιδί. Η μηχανή κοστίζει 10.000 δολάρια και τροφοδοτείται με κιροζίνη ενώ φτάνει τα 2.700 άλογα με τελική ταχύτητα τα 830 χιλιόμετρα την ώρα.