" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Πρωταθλητής στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός - 69-76 τον Ολυμπιακό στον τελικό της ντροπής για τους ερυθρόλευκους



Απογοητευμένος μέσα στη χαρά του ο «Ζοτς», για τραγωδία μίλησε ο «δράκος»Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε:

«Αισθάνομαι υπέροχα επειδή σε μια χρονιά δύσκολη, στην οποία είχαμε σκαμπανεβάσματα και κατορθώσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε προετοιμαστεί και γνωρίζαμε ότι έπρεπε να διατηρούμε την αυτοσυγκέντρωσή μας».

Ο «Ζοτς» εξέφρασε την απογοήτευσή του για όσα έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ:

«Όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό θέλαμε να παίξουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Όταν όμως σου πετούν πέτρες, μάρμαρα και μαχαίρια, τι να κάνεις; Είναι καταστροφή για το άθλημα. Νιώθω την Ελλάδα σαν τη χωρα μου αλλά τι να κάνω;

» Κάθε τίτλος απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστός. Σέβομαι τον Ολυμπιακό και δεν έχω τίποτα εναντίον του. Είναι απλά ένας αγώνας μπάσκετ».

Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του είπε:

«Ήταν μια μονοναχία ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Συγκεντρωθήκαμε, πιάσαμε καλή απόδοση και πήραμε το πρωτάθλημα. Όσα όμως συνέβησαν ήταν τραγικά. Ας παίζουμε χωρίς φιλάθλους. Εμείς τους θέλουμε για να μάς ανεβάζουν τη ψυχολογία. Έχουμε οικογένεια και παιδιά, δεν πορούμε να διακινδυνεύουμε. Με τους αντιπάλους μας δεν έχουμε διαφορές, θα είμαστε μαζί στην εθνική».

Σχετικά με το συμβόλαιό του είπε: «Πρώτα να ξεκουραστούμε, να γιορτάσουμε και μετά βλέπουμε...»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, από την πλευρά του, δεν είχε διάθεση για λόγια:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαι φορτισμένος συναισθηματικά. Όσα συνέβησαν ήταν τραγωδία για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν θα ήθελα να απαντήγσω σε καμία ερώτηση».

Ο Σκούνι Πεν δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη για ό,τι έγινε. Η ομοσπονδία θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά που έγιναν. Αγαπώ το μπάσκετ και αυτό που έγινε σήμερα ήταν καταστροφή. Όλοι είδαν τα παιχνίδια και τι έγινε. Πρέπει όμως να είσαι πρωταθλητής και να είσαι άντρας. Δεν πρέπει να ρίχνεις αλλού τις ευθύνες».
Newsroom ΔΟΛ