" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Eίδαμε και μας άρεσε...πολυ λεμε


Φούρνος μικροκυμάτων USB


Πρόκειται όχι μόνο για τον μικρότερο φούρνο μικροκυμάτων αλλά και για τον πρώτο φούρνο που τροφοδοτείται μέσω USB. Αν και δεν θα ψήσει τα γιουβαρλάκια σας, ωστόσο είναι ιδανικός για να ζεστάνετε το μεσημεριανό στη δουλειά ή ένα καφέ. Συνδέεται στον υπολογιστή μέσω USB, ονομάζεται Beanzawave και κατασκευάστηκε από την Heinz.


Πηγή: www.e-go.gr

Πρώτη σύλληψη στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο Facebook


Ένας φοιτητής που ζει στα Χανιά είναι το πρώτο άτομο που συλλαμβάνεται στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και δυσφήμιση. Ο 22χρονος είχε δημιουργήσει ανοιχτό προφίλ με το όνομα της σπιτονοικοκυράς του και δημοσίευε αποκαλυπτικές φωτογραφίες.
Το θύμα ενημερώθηκε για το συμβάν από τον κοινωνικό της κύκλο και κάλεσε την Ασφάλεια Χανίων, η οποία ακολούθησε τα ίχνη του 22χρονου και τελικά τον συνέλαβε.
Ο φοιτητής αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση.

NEA BMW X1







Η ΒΜW έδωσε στην σημοσιότητα μερικές όχι και τόσο αποκαλυπτικές φωτογραφίες του νέου μικρού SUV, που έρχετε να συμπληρώσει την γκάμα της σειράς "Χ".



Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει 3 βενζινοκινητήρες και 2 ντίζελ. Πιστεύουμε οτι θα είναι τετρακίνητα και θα ακολουθούν την πεπατημένη των δυνατοτήτων της σειράς "Χ".



Αναμένετε η επίσημη πρώτη στο σαλόνι της Φρανκφούρτης και η εμπορική διάθεση από το τέλος του έτους.



Οι φανατικοί της φίρμας και της σειράς "Χ" θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους σε πιο λογική τιμή, χωρίς καμία παραχώρηση στην ποιότητα και τις επιδόσεις.

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στον Υμηττό


Μικρές εστίες φωτιάς εξακολουθούν να καίνε στον Υμηττό, στην περιοχή της Γλυφάδας, το πρωί της Τρίτης. Μαίνεται η φωτιά στο Μαρμάρι Εύβοιας, σε ύφεση το μέτωπο στο Κορωπί.
Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Γιάννης Σακελάκος, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τη Δευτέρα στους πρόποδες του Υμηττού στην περιοχή της Γλυφάδας και της Βούλας.
Την πεποίθηση ότι η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό, λόγω των χρόνιων συμφερόντων στην περιοχή, δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο Δήμαρχος Βύρωνα και πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Υμηττού, Νίκος Χαρδαλιάς. Ο ίδιος διατύπωσε το αίτημα μετατροπής του Υμηττού σε εθνικό δρυμό.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων και φορέων της περιοχής, από τη φωτιά κάηκε έκταση που είχε αναδασωθεί. Παράλληλα, υπάρχουν παράπονα για το χρόνο που χρειάστηκε η πυροσβεστική για να παρέμβει. Όπως επισημαίνεται, απειλήθηκαν κατοικίες, οι οποίες διασώθηκαν την τελευταία στιγμή, όταν στην περιοχή εμφανίστηκαν βυτιοφόρα του δήμου Χολαργού.Το πρωί της Τρίτης, η φωτιά έχει περιοριστεί σε μικρές εστίες. Ωστόσο, το έργο της πυροσβεστικής δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι.Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Εν τω μεταξύ, μαίνεται η φωτιά στο Μαρμάρι Εύβοιας. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στο Κορωπί.
Πηγή: www.in.gr