" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

To rapidshare κατεβάζει ρολλά στην πειρατεία.


Το Rapidshare ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στους χρήστες που κατεβάζουν πειρατικό υλικό μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει, με σκοπό να καλυφθούν τα έσοδα που χάνονται λόγω της πειρατείας। Στόχος της δημοφιλούς υπηρεσίας είναι να μπλοκάρει και να αποκλείσει τους χρήστες που ανεβάζουν παράνομο υλικό, καθώς και να στρέψει όσους το κατεβάζουν, στην αγορά των προϊόντων που προστατεύονται από πνευματική ιδιοκτησία.

Αναλυτικότερα, κάθε φορά που ένας χρήστης θα προσπαθεί να κατεβάσει πειρατικό περιεχόμενο, θα ανακατευθύνεται σε μια σελίδα όπου θα παροτρύνεται να πληρώσει το υλικό που αποπειράθηκε να κατεβάσει। Ο χρήστης που έχει ανεβάσει το πειρατικό υλικό, θα δει το λογαριασμό του να «κλειδώνει» και να μην έχει πλέον πρόσβαση σ' αυτόν.

Η κίνηση αυτή του Rapidshare, αποσκοπεί στο να μην...
αναμειχθεί σε δικαστικές διαμάχες κατά της πειρατείας. Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει κατά πόσο κερδοφόρo θα παραμείνει το rapidshare όταν η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών που πληρώνουν για να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του, κατεβάζουν παράνομο υλικό

enimerwsi.com