" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Προοπτική καιρού



Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από σήμερα και αύριο με βροχές, χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες στα δυτικά. Η παρατεταμένη καλοκαιρία που μας ταλαιπώρησε, εν αντιθέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, ήταν κάτι πραγματικά ασυνήθιστο λόγο περισσότερο της διάρκειάς της. Η κυκλοφορία στην ατμόσφαιρα θα εξασθενήσει τον υποτροπικό και ο εμποδισμός θα εξασθενίσει σημαντικά. Αποτέλεσμα η χώρα μας να αρχίσει να δέχετε χαμηλά βαρομετρικά από τα δυτικά σε πρώτη φάση και αυτη η ανομβρία που μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα να πάρει τέλος.
Οσον αφορά την προοπτική για κρύο και χιονοπτώσεις όπως είδαμε και στην Ευρώπη, η Ελλάδα βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να δεχτεί διαδοχικές ψυχρές εισβολές και να μας αποζημιώσει καιρικά για την απραξία του μισού χειμώνα έως τώρα.
Κάτι σημαντικό φένεται με τα έως τώρα στοιχεία για μετά τις 21 του μηνός.
Θα σας ενημερώνουμε για όποια πιθανή εξέλιξη με νεότερα δελτία.

istoploigos
powered by www.meteoclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου