" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Νέες αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ μέχρι τον Απρίλιο


Νέα περίοδος ταλαιπωρίας περιμένει τους επιβάτες του ΗΣΑΠ, καθώς λόγω έργων από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα είναι εκτός λειτουργίας οι σταθμοί Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, ΚΑΤ και Κηφισιά.

Επίσης, από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Απριλίου εκτός λειτουργίας θα είναι ο σταθμός Μοσχάτο.

Στο σταθμό Ανω Πατήσια λειτουργεί μόνο η αποβάθρα προς Κηφισιά.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς με καθυστερήσεις και μειωμένη μεταφορική ικανότητα.

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών, στα εκτός λειτουργίας τμήματα, δρομολογούνται λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ.


Ειδικότερα, το Σαββατοκύριακο (9 και 10 Ιανουαρίου) και τη Δευτέρα (11 Ιανουαρίου) θα λειτουργήσουν οι λεωφορειακές γραμμές «Χ5» και «Χ6».

Η «Χ5» θα καλύψει το συγκοινωνιακό κομμάτι από το σταθμό «Ειρήνη» ως το σταθμό της Κηφισιάς. Η αφετηρία της θα είναι επί της Νερατζιωτίσσης έναντι της εισόδου του σταθμού «Ειρήνη» και το τέρμα της στην πλατεία πλατάνου στην Κηφισιά.

Η «Χ6» θα συνδέσει τους σταθμούς του Ταύρου και του Ν. Φαλήρου. Η γραμμή θα είναι κυκλική με αφετηρία εντός του χώρου στάθμευσης, κοντά στην ανισόπεδη διάβαση στον σταθμό του Ταύρου.

Επίσης, από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Απριλίου θα λειτουργήσει, από τον σταθμό της Καλλιθέας ως τον σταθμό του Ν. Φαλήρου, η λεωφορειακή γραμμή «Χ13». Και αυτή η γραμμή θα είναι κυκλική με την αφετηρία της στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Γράμμου) στην Καλλιθέα.

Η συχνότητα των δρομολογίων και των δύο γραμμών είναι αντίστοιχη των δρομολογίων του ΗΣΑΠ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ «185».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου