" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ROCKWAVE FESTIVAL 2009! More Acts!


Το Rockwave Festival υποδέχεται ακόμα 2 νέους καλλιτέχνες και μας παρασύρει στο μουσικό του κύμα!

Η πρώτη μέρα του Rockwave Festival, Σάββατο 27 Ιουνίου, αποκτά ακόμα δύο σημαντικά μουσικά ονόματα, τους Expatriate από την μακρινή Αυστραλία στο Vibe Stage και τους Έλληνες Cabaret Balkan στο Terra Stage!

Οι πρώτες μουσικές νότες στο Terra Stage την πρώτη μέρα του Rockwave Festival θα ακουστούν από τους Έλληνες Cabaret Balcan!

Οι δύο «Βόρειοι Εταίροι» Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν) και Βασίλης Κομματάς (κλαρίνο, σαξόφωνο) πάσχοντες από χρόνια «Βαλκανική ίωση» συνευρέθησαν σε μία «ΓΑΙΑ-λογική» ανασκαφή του Νίκου Στεφανίδη (παραγωγή) για να τεθούν σε στενή ιατρική παρακολούθηση. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα του γραπτού λόγου για να περιγράψει ακριβέστερα αυτό το τρελό αποτέλεσμα του νέου μουσικού είδους «mosaic music», που απαιτεί υγιή αυτιά και ανθεκτικό στο χορό σώμα για να γίνουν ένα, θεατές και μουσικοί και να περάσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα?!!!

Ενώ στο Vibe Stage μαζί με τους εξαιρετικούς Foals έρχονται να προστεθούν και οι Expatriate!! Αποτελούνται από τους Ben King (φωνή, κιθάρα), Cristo Kollias (ντραμς), Damien Press (πλήκτρα/κιθάρες) και Dave Molland (μπάσο).

Είναι όλοι τους από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αν και ο Ben πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην Jakarta της Ινδονησίας γι΄ αυτό και το όνομα Expatriate!

Το πρώτο τους album In the midst of this αν και κυκλοφόρησε μόνο στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία από την Dew Process/Universal Music τους επέφερε τεράστια αναγνώριση! Πολλοί έχουν σπεύσει να τους συγκρίνουν με μεγάλα ονόματα όπως αυτά των U2, Inxs, Interpol και The Killers!

Για να πάρετε μια γεύση από τους next big thing Expatriate, μπείτε στο site τους και κατεβάστε δωρεάν το τραγούδι τους «Blackbird»!

Στην πρώτη τους Ευρωπαϊκή Περιοδεία, οι Expatriate φυσικά και θα κάνουν και μία στάση από το Rockwave Festival!

Πηγή: www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου