" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Τα φωτοβολταϊκά στις στέγες προωθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης


Ένα σημαντικό βήμα προς την πράσινη οικονομία κάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης που θα προωθήσει την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών στις στέγες.
Η αξιοποίηση της ηλιοφάνειας της χώρας μας θα εξασφαλίσει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων με άμεσα οφέλη για το περιβάλλον και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της ζήτησης ηλεκτρικού ρεύματος κατά τους θερινούς μήνες.
Μεγάλο θα είναι και το οικονομικό όφελος για τα νοικοκυριά που θα τοποθετήσουν φωτοβολταϊκά στις στέγες τους καθώς όχι μόνο θα μπορούν να καλύψουν από μόνα τους τις ενεργειακές τους ανάγκες, αλλά και θα πωλούν 55 λεπτά την κιλοβατώρα στη ΔΕΗ.
Πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου