" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ο νόμος στα χέρια των πολιτών για το περιβάλλον

Με αφορμή την συμπλήρωση εφτά χρόνων δράσης της νομικής ομάδας υποστήριξης το WWF Ελλάς θα παρουσιάσει την Τετάρτη στις 12 τα επτά χρόνια δράσης της εθελοντικής Νομικής Ομάδας Υποστήριξης Πολιτών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Κατά τη συνέντευξη, θα παρουσιαστούν ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα αυτής της επταετίας μέσα και από τη σχετική επετειακή έκδοση: «7 χρόνια, 500 υποθέσεις για το περιβάλλον».
Μέσα στο διάστημα αυτό η νομική ομάδα χειρίστηκε 500 υποθέσεις, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε πολίτες προκειμένου να αντιμετωπίσουν υποθέσεις υποβάθμισης του περιβάλλοντος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σκοπός της Νομικής Ομάδας είναι να συμβάλει στην ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής κοινωνίας πολιτών, μέσα από την παροχή αξιόπιστης νομικής και επιστημονικής στήριξης για την αποτελεσματική και έγκαιρη αντιμετώπιση σημαντικών υποθέσεων περιβαλλοντικής υποβάθμισης.
Παράλληλα θα παρουσιαστεί και η ετήσια έκθεση του WWF Ελλάς «Δεσμεύσεις χωρίς εφαρμογή: η περιβαλλοντική νομοθεσία στην Ελλάδα».

Πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου