" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Βραβείο για το νέο παγκάκι της Αθήνας




Ο διεθνής διαγωνισμός βιομηχανικού σχεδίου Athens Bench Mark που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και το σωματείο «ο κόσμος της Αθήνας» και συζητήθηκε όσο κανείς άλλος, έφτασε στο τέλος του.




Εκατοντάδες δημιουργοί από όλο τον κόσμο κατέθεσαν τις ιδέες τους για το νέο παγκάκι της Αθήνας και χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας του προγράμματος βαθμολόγησαν τις συμμετοχές στο διαγωνισμό πριν αναλάβει η επιτροπή αξιολόγησης.

Έτσι, την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο φουαγιέ Μουσών, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων του Διαγωνισμού Βιομηχανικού Design, Athens Bench Mark.


1ο ΒραβείοΟ μεγάλος νικητής του διαγωνισμού και το σχέδιο που επιλέχτηκε για το νέο παγκάκι της Αθήνας είναι του 27χρονου σχεδιαστή Άρη Στάθη, που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Το δεύτερο βραβείο πήραν η Βασιλική Κατσαρού και ο Ανδρέας Οικονομόπουλος και το τρίτο ο Κων/νος Δούζης.


Περισσότερα στο www.athensbenchmark.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου