" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Μεταβολή του καιρού.



Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τα μεσάνυχτα και μετά, σταδιακά απο την βόρεια Ελλάδα και θα επηρεάσει κυρίως την ανατολικη Μακεδονία και Θράκη, κεντρική Μακεδονία, νησιά του βορείου Αιγαίου , ανατολική Θεσσαλία και Εύβοια.
Προβλέπονται ισχυρά φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με βροχές και καταιγίδες κατα τόπους ισχυρές καθώς και με πιθανότητα ισχυρών χαλαζοπτώσεων κατα τόπους, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν απο ΒΔ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί εντάσεως 8-9 μποφώρ στο θρακικό πέλαγος.Στη κεντρική Μακεδονία θα έχουμε ισχυρές βροχές με πιο σταθερό χαρακτήρα καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα νησιά του βορείου Αιγαίου θα έχουν βροχές ισχυρές ενώ η ανατολική Θεσσαλία θα έχει πιο σπασμένο καιρό με βροχές και καταιγίδες αλλά και διαλείματα ανάμεσα στα φαινόμενα.
Η Αττική θα επηρεαστεί από αυτό το τραφ αλλά λιγότερο και με μεμονωμένα φαινόμενα κυρίως στα υπερβόρεια, οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ διευθύνσεις ισχυροί και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτω΄ση και θα κυμανθεί από 22οC έως 32οC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου