" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Το αναψυκτικό της ...αμαρτίας!



Το διάβασα σε ηλεκτρονικές "εφημερίδες" και ομολογώ πως μου έκανε αρκετή εντύπωση.
Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα που έτυχε να δω, στην κοσμοπολίτικη Ρόδο πωλείται προς κατανάλωση ένα "ειδικό τσάι, εισαγόμενο από την Αυστρία, το οποίο είναι αρωματισμένο με κάνναβη!
Το συγκεκριμένο δροσιστικό ποτό, αφού διατίθεται μόνο παγωμένο, κυκλοφορεί νόμιμα στο νησί καθώς η Εισαγγελία αλλά και οι Αστυνομικές Αρχές Δίωξης Ναρκωτικών είναι ενήμεροι όπως διαβάζω.
Και αν νομίζετε ότι για να προμηθευτείτε το συγκεκριμένο ποτό θα πρέπει να κινηθείτε υποχθόνια και αναζητώντας από στόμα σε στόμα των πωλητή του, απατάστε.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο ευρώ και έναν αυτόματο πωλητή αναψυκτικών...
Δεν ξέρω αν στο άκουσμα αυτής της είδησης πρέπει να γελάσω ή να νευριάσω. Μου φαίνεται σχεδόν προφανές ότι ο λόγος που ένα τέτοιο ποτό έφτασε να πωλείται στη Ρόδο δεν είναι άλλος από τον τουρισμό, η "παροχή υπηρεσίας" προς τους ξένους που περνούν τις διακοπές τους στο νησί ...Και αν έχω δίκιο, δεν καταλαβαίνω γιατί μας κάνουν τόσο μεγάλη εντύπωση τα "εκτροπα" από την πλευρά των τουριστών (των "κακής ποιότητας" τουριστών).
Οι φίλοι Ροδίτες που συμμετέχουν εδώ ίσως θα μπορούσαν να συνεισφέρουν με περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα και να μας πουν αν υπάρχουν αντιδράσεις από τους ντόπιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου