" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας


Νέα αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας έως και 30% σχεδιάζει η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των ρυθμίσεων της οικονομικής πολιτικής της για το προσεχές διάστημα.
Το χαράτσι ενδέχεται να επιβληθεί από το φθινόπωρο, οπότε θα δοθούν τα σήματα για το 2010.
Το ύψος των τελών θα προσδιορίζεται ανάλογα με τον κυβισμό και τους ρύπους που εκπέμπει το αυτοκίνητο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο στα ρυπογόνα να απαγορεύεται η είσοδος στο Δακτύλιο.
Δεν αποκλείεται επίσης το μέτρο να συμπληρωθεί και με μια νέα ευκαιρία για απόσυρση παλαιών Ι.Χ. αυτοκινήτων, κάτι που υπάρχει στους σχεδιασμούς αρκετό καιρό τώρα.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εφημερίδα «Το Βήμα» αναφέρει ότι από εφέτος οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κυβισμό κινητήρα άνω των 1.929 κυβικά εκατοστά θα επιβαρυνθούν με ετήσιο ειδικό τέλος το οποίο κυμαίνεται από 150 ευρώ ως 650 ευρώ.
Πηγή: www.ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου