" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

'The Twilight Saga: New Moon'







Όσοι ή καλύτερα όσες ανήκετε στις φανατικές θαυμάστριες του γόη Edward (Robert Pattinson) παρακαλούμε διατηρήστε τη ψυχραιμία σας γιατί το πρώτο επίσημο trailer της συνέχειας του ''Twilight'' είναι πια γεγονός!
Σκεφτείτε ότι εσείς απλά αδημονούσατε να δείτε ξανά το λάγνο βλέμμα του επί της οθόνης. Τι να πει και η δύσμοιρη η Bella (Kristen Stewart) που αναγκάζεται να τον αποχωριστεί τη στιγμή μάλιστα, που απειλείται ποικιλοτρόπως; Γιατί όπως θα διαπιστώσετε και στο video που ακολουθεί, καλή καλή οι βαμπιρο-οικογένεια των Cullen, αλλά λίγο αιματάκι να τρέξει κι όλα αλλάζουν!
Στα διαδικαστικά της υπόθεσης τώρα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η απρόσμενα μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το ''Λυκόφως'' κινητοποίησε τα αντανακλαστικά των παραγωγών με αποτέλεσμα το sequel να είναι έτοιμο προς κατανάλωση ένα ακριβώς χρόνο μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. (Πρεμιέρα στην Ελλάδα 31 Δεκεμβρίου)
Τα ηνία της σκηνοθεσίας πάντως, έχουν περάσει απο τα χέρια της Catherine Hardwicke (''Thirteen'') σε εκείνα του Chris Weitz (''Down to Earth'', ''About a Boy'', ''The Golden Compass'') γεγονός που δεν νομίζουμε ότι θα απασχολήσει τις απανταχού θαυμάστριες του francise, που αν κάτι θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως είναι τα όσο δυνατόν κοντινότερα πλάνα στον αγαπημένο τους Edward. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά λεπτομέρειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου