" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Athens Fringe Festival 2009: Η Αθήνα μάς ανήκει!



Πότε και Πού;


Από 15-21 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, αλλά και σε άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους της πόλης. Tι είναι το Athens Fringe 2009;


Πρόκειται για ένα διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών, ανοιχτό σε όλους, που ακολουθεί το fringe-format, το πιο επιτυχημένο στον κόσμο festival concept.


Ποιός διοργανώνει το Athens Fringe 2009;


Η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση σε συνεργασία με το Edinburgh Festival Fringe, το μεγαλύτερο και γνωστότερο φεστιβάλ στον κόσμο που πέρυσι, μέσα σε 20 μέρες έκοψε 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια σε 30,000 παραστάσεις σε 260 διαφορετικά venues.


Πώς;


Mε happenings, installations, performances, street theater. Με τη συνεργασία κινήσεων πολιτών, συλλόγων, Μ.Κ.Ο. και δράσεις που στόχο έχουν την αλληλεπίδραση με το χώρο και τους περαστικούς, την καλλιτεχνική και ακτιβιστική χαρτογράφηση της πόλης, τη συνάντηση της Τέχνης με τη Δράση. Με εθελοντές στο οργανωτικό κομμάτι. Από την πόλη για την πόλη. Σε ποιούς;


Σε όλους. Με ελάχιστο κόστος συμμετοχής για τους καλλιτέχνες και προσιτό εισιτήριο για το κοινό. Με καινοτόμο σύστημα booking και ticketing. Από ποιούς; Με όλους. Με φτασμένους και πρωτοεμφανιζόμενους. Με έλληνες και ξένους. Με επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Ένα Πανηγύρι των τεχνών ανοιχτό στον καθένα, το πρώτο αληθινό off-Athens Festival.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου