" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Πέντε συλλήψεις μετά από επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που ξεκίνησαν από τον Αγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα περίπου εκατό άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πήγαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με σκοπό να ανοίξουν την παιδική χαρά που έχουν κλειδώσει κάτοικοι της περιοχής με λουκέτα για να μην μπαίνουν μετανάστες.

Στην περιοχή εκδηλώθηκαν επεισόδια και στο σημείο πήγαν διμοιρίες των ΜΑΤ και της ομάδας Δέλτα.

Οι νεαροί στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την οδό Πατησίων και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο μέσω της οδού Δεριγνύ, όπου υπήρξε σύγκρουση με αστυνομικούς.

Στο σημείο εκείνο συνελήφθησαν οι πέντε νεαροί. Οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο όπου παρέμειναν για λίγη ώρα.

Λόγω της έντασης, η οδός Πατησίων έκλεισε προσωρινά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου