" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Horrors - 10 Ιουνίου στο Gagarin!


Οι Horrors, ένα από τα πιο hot ονόματα της Βρετανικής σκηνής, αυτή τη στιγμή δίνουν στις 10 Ιουνίου μία μοναδική συναυλία στο Gagarin!

Η πενταμελής μπάντα από το Southend του Essex θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα την Τετάρτη 10 Ιουνίου στο Gagarin 205 Live Music Space, έχοντας στις αποσκευές της το ολοκαίνουργιο «Primary Colours», το δεύτερο album της έως τώρα καριέρας τους και, σύμφωνα με τον παγκόσμιο μουσικό Τύπο, ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, μέχρι στιγμής!

Προσθέτοντας μια πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα στα τραγούδια τους κατόρθωσαν να ξεφύγουν από τον στενό χαρακτηρισμό της garage μπάντας - τουλάχιστον για όσους έχουν λίγο πιο ανοιχτά αυτιά και μυαλό - και να συγκεντρώσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, παίζοντας σχεδόν σε όλα τα μεγάλα festivals (Glastonbury, Carling Weekend, Summer Sonic, Splendour In The Grass), σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τώρα, επιστρέφουν με το δεύτερο album τους, «Primary Colours», για λογαριασμό της XL Recordins (στην Ελλάδα κυκλοφορεί από την Sony BMG). Με τον Geoff Barrows των Portishead στην παραγωγή, οι Horrors πάνε το πράγμα πολύ «παραπέρα». Το πνεύμα του punk είναι πάντα εδώ, μόνο που αυτή τη φορά οι επιρροές προέρχονται από το kraut rock των Neu, τον κιθαριστικό θόρυβο των Sonic Youth και των My Bloody Valentine, τις απόκοσμες μελωδίες του Joe Meek, τη μελαγχολία των Joy Division και των Psychedelic Furs.

Πηγή: www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου