" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Οι Pains Of Being Pure At Heart στο Gagarin! - 15 Ioυνίου


Οι Pains Of Being Pure At Heart έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου. Το τετραμελές συγκρότημα από το Brooklyn θα βρεθεί στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space.
Πήραν το - πολύ ιδιαίτερο - όνομά τους από ένα ανέκδοτο παιδικό παραμύθι που έγραψε ένας φίλος του τραγουδιστή Kip Burman. Παρότι προέρχονται από τη Νέα Υόρκη, το ομώνυμο ντεμπούτο τους (κυκλοφόρησε από την Slumberland, το 2009), γεμάτο από πανέμορφα noisy pop διαμάντια, συνδυάζει ιδανικά ανδρικά και γυναικεία φωνητικά που φέρνουν στο νου τον Morrissey, τους Field Mice και τους Lush με μελαγχολικές μελωδίες και fuzzy κιθάρες που, με τη σειρά τους, θυμίζουν τις καλύτερες στιγμές των My Bloody Valentine και των Jesus & Mary Chain.

Οι ίδιοι δεν κρύβουν την προτίμησή τους σε συγκροτήματα, όπως οι Pastels, οι Exploding Hearts, οι Black Tambourine / Velocity Girl, οι Vaselines, οι Teenage Fanclub, οι Ramones, οι Nirvana και, φυσικά, οι My Bloody Valentine.

Μαζί με τους συντοπίτες τους Vivian Girls και Crystal Stilts, θεωρούνται ως ένα από τα καλύτερα νέα ονόματα της σύγχρονης Αμερικανικής σκηνής. Το φετινό καλοκαίρι τους βρίσκει να συμμετέχουν στα μεγαλύτερα festivals, σε ολόκληρο τον κόσμο!

Πηγή: www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου