" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

«Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος» θα παίξει ο ΠΑΟ κόντρα στη Μπαρτσελόνα


Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα πέφτει απευθείας στα... βαθιά, καθώς το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι κόντρα στην δυσκολότερη ομάδα που θα μπορούσε να του τύχει, την... διαστημική Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε να φοβάται αυτή την πρόκληση. Τόνισε μάλιστα ότι είναι το ιδανικό παιχνίδι απ' όλες τις απόψεις για να ξεκινήσει την θητεία του στον «πράσινο» πάγκο.

Ο 64χρονος τεχνικός στην πρώτη του γνωριμία με τους Έλληνες δημοσιογράφους είναι πολύ αναλυτικός, τονίζοντας πως θέλει να περάσει στην ομάδα την νοοτροπία του νικητή. Βέβαια, σε δύο μέρες δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα, όπως παραδέχθηκε, αλλά επισήμανε πως δεν τον φοβίζει η Μπαρτσελόνα και περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κατσουράνης, υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση στην απόδοσή τους, ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου