" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αντιδράσεις για τα νέα διόδια


Με κινητοποιήσεις υποδέχθηκαν τη λειτουργία των νέων διοδίων της Αγίας Τριάδας στο 191ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας κάτοικοι και φορείς της περιοχής.
Για περισσότερο από δύο ώρες οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων και επέτρεπαν την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία τους για την εγκατάστασή τους.
Στην κινητοποίηση, εκτός από εκπροσώπους φορέων της Λαμίας και κινήσεις πολιτών, μετείχαν και κάτοικοι από την περιοχή του Μώλου και των Καμένων Βούρλων που ζητούν την κατάργηση των διοδίων, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα για το παράπλευρο δίκτυο.

Πηγή: www.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου