" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Σύσκεψη για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη ανέργων


Η πλήρης ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για τους άνεργους για το 2011 περιλαμβάνεται στους άξονες των δράσεων για την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική προστασία που τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο γραφείο του στη Βουλή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η υπουργός και ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λ. Κατσέλη και Γ. Κουτρουμάνης, καθώς επίσης και ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μιχάλης Τιμοσίδης και ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ, Ηλίας Κικίλιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα, στη ρύθμιση αυτή θα εντάσσονται 400.000 άνεργοι.
Επιπλέον, στους άξονες των δράσεων περιλαμβάνονται εθνικά ολοκληρωμένα προγράμματα στήριξης εργασίας και κοινωνικής προστασίας, καθώς επίσης και η κατάθεση του νομοσχεδίου για την κοινωνική οικονομία, που θα προβλέπει τη δημιουργία Ταμείου κοινωνικής οικονομίας και δράσεις για την κοινωνική εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου