" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Λαμπρά εγκαίνια για το ψηλότερο κτίριο του κόσμου στο προβληματικό Ντουμπάι


Εγκαινιάζεται τη Δευτέρα ο ουρανοξύστης Μπουρτζ, το υψηλότερο κτίριο του κόσμου, το οποίο βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Ο ουρανοξύστης ύψους 818 μέτρων αποτέλεσε σύμβολο ευημερίας, ωστόσο, τα εγκαίνιά του γίνονται την ώρα που το εμιράτο δέχεται τη βοήθεια του γειτονικού Αμπού Ντάμπι προκειμένου να αποφύγει την πτώχευση.

Για την κατασκευή του εργάστηκαν πάνω από 12 χιλιάδες άνθρωποι διαφόρων ειδικοτήτων. Οι εργασίες ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2004.

Στον Πύργο θα υπάρχουν 30 χιλιάδες διαμερίσματα, εννέα ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία, χώροι στάθμευσης κλπ.

Η ηγεσία του Ντουμπάι ελπίζει ότι τα εγκαίνια θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών στο Εμιράτο που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα μετά την κατάρρευση του τομέα ακινήτων στα τέλη του 2008.



Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου