" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Παραμυθένιο ταξίδι στα Χριστούγεννα με το Christmas Magic World


Ένα εντυπωσιακό ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων θα κάνουν όσοι επισκεφτούν τον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου Badminton στου Γουδή, καθώς εκεί τους περιμένει το Christmas Magic World, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, πολλαπλών χρήσεων, που έχει στηθεί ποτέ στην Αθήνα.

Οι πόρτες του πάρκου, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, άνοιξαν στις 21 Νοεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2010 (ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 16.00 - 23.00, Σαββατοκύριακο & γιορτές 11.00 - 23.00). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αυτός ο παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος κόσμος εκτείνεται σε 6 στρέμματα και χωρίζεται σε τέσσερις θεματικές ενότητες: Christmas Magic SHOW, Christmas Magic MARKET, Christmas Magic KINDERLAND και Christmas Magic FUNPARK.

Όπως προδίδει και ο τίτλος του, το Christmas Magic KINDERLAND απευθύνεται στα παιδιά και σε όσους αισθάνονται παιδιά. Περιλαμβάνει παραμυθένιες τέντες - εργαστήρια, στις οποίες, μέσα από διάφορες δράσεις, ενθαρρύνεται η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνική έκφραση των μικρών επισκεπτών του Christmas Magic World.

Στο Christmas Magic FunPark εντάσσονται το παγοδρόμιο, έκτασης 470m2, το carousel, η αγαπημένη χριστουγεννιάτικη εμπειρία μικρών και μεγάλων, το τρενάκι των Χριστουγέννων, ένα ταξίδι στη μαγεία του Christmas Magic World με οδηγό τον Αϊ Βασίλη, το κάστρο των ιπποτών, διασκέδαση και παραμυθένιο παιχνίδι με τις μοναδικές κατασκευές της Playmobil, δύο πίστες αναρρίχησης, για μικρούς και μεγάλους και το Bunjee τραμπολίνο.

Το Christmas Magic Market αποτελεί μια μεγάλη υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, στα πρότυπα των αντίστοιχων παραδοσιακών ευρωπαϊκών αγορών. Περισσότερα από σαράντα παραμυθένια χριστουγεννιάτικα σπιτάκια φιλοξενούν πολλές επιχειρήσεις, που διαθέτουν στο κοινό μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, έτσι ώστε να συνδυάσουν τη διασκέδαση με τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Τέλος, στην ενότητα Christmas Magic Show εντάσσονται δύο εξαιρετικές παραστάσεις στο Θέατρο Badminton.

Πρόκειται για το μπαλέτο Ο Καρυοθραύστης, σε μουσική Πιότρ Ι.Τσαϊκόφσκι και την παράσταση Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος σε κείμενο και σκηνοθεσία του ανατρεπτικού Δήμου Αβδελιώδη.

naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου