" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνεται στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Αντιμετώπισης


Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνεται το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Αντιμετώπισης, στα Ιλίσια. Το 20% των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τσάντες, κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, πίνακες, κεριά, χριστουγεννιάτικα δέντρα περιμένουν όσους επισκεφθούν αυτό το «δημιουργικό παραμυθοπαζαράκι», όπως το χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές.

Το bazaar διοργανώνεται στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Αντιμετώπισης (Διονυσίου Αιγινήτου 7, Ιλίσια) και το 20% των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου