" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Τα 7 θαύματα της Ρωσσίας

Elbrus







Το βουνό είναι το υψηλότερο σημείο στη Ρωσία και μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι και το υψηλότερο σημείο στην Ευρώπη. Οι επισκέψεις των τουριστών,και των φίλων ski
& snowboard πραγματοποιoύνται σε ετήσια βάση. Το ύψος του είναι 5.600 μέτρα που είναι 18.600 πόδια.


-------------------------------------------------------------


Πύργοι της Κόμι Δημοκρατίας





Κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό πριν είχαν δημιουργηθεί, αλλά σίγουρα οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι μόνο η φύση μπορεί να δημιουργήσει ένα τέτοιο πράγμα. Εκτιμώμενη ηλικία είναι 200 εκατομμύρια χρόνια και το ύψος τους είναι 42 μέτρα το πολύ (~ 140 πόδια.)

----------------------------------------------------------


Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βασιλείου







Το κλασσικό μνημείο της Ρωσικής πρωτεύουσας. Τα σχόλια περιτά.


---------------------------------------------------


Peterhof







Ο τόπος χτίστηκε με τη σειρά του Πέτρου του πρώτου στις αρχές του 17-ου αιώνα και βρίσκεται κοντά Saint-Petersburg. Θεωρείται ότι είναι η κορυφαία τουριστική ατραξιόν στο σύνολο της Ρωσίας

----------------------------------------------------


Μνημείο Μητέρας Πατρίδας






Αυτό το μνημείο του τεράστιου μεγέθους κτίστηκε στα τέλη του 50 για να πληρώσουν το φόρο τιμής στη μνήμη εκείνων που έχασαν τη ζωή τους για τα καθήκοντά τους κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το μνημείο είναι το βιβλίο Guinness World Records ως το μεγαλύτερο μνημείο εκείνη την εποχή. Η γυναίκα συμβολίζει τη Ρωσία και είναι δύο φορές υψηλότερο από Άγαλμα της Ελευθερίας με 85 μέτρα ύψος (~ 280 πόδια.)

---------------------------------------------------



Κοιλάδα του Geysers






Η οροσειρά με τους εκατοντάδες θερμοπίδακες και τους καταράκτες βρίσκεται στη χερσόνησο της Καμτσάτκα. Ο χώρος είναι στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

------------------------------------------------------

H λίμνη Βαϊκάλη.


















Αυτή η λίμνη βρίσκεται στην ανατολική Σιβηρία και θεωρείται ότι είναι η βαθύτερη λίμνη στον κόσμο, καθώς και η μεγαλύτερη δεξαμενή γλυκού νερού στη Γη. Είναι 1500 μέτρα βάθος (~ 5000 πόδια). Κοίτα πώς τον καθαρότητα του νερού. Η θέα είναι πραγματικά συναρπαστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου