" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Υπάρχουν ήδη εξωγήινοι στη Γη;


Υπάρχουν ήδη εξωγήινοι ανάμεσά μας, σύμφωνα με Βούλγαρους επιστήμονες, οι οποίοι μάλιστα έχουν καταφέρει να έρθουν σε επαφή με την εξωγήινη ζωή.
Η αποκωδικοποίηση μίας πολύπλοκης σειράς συμβόλων, που εστάλη σε αυτούς, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Διαστημικής Έρευνας της χώρας.
Η ομάδα ισχυρίζεται πως οι εξωγήινοι αυτή τη στιγμή απαντούν σε 30 ερωτήσεις που τους έχουν θέσει.
Ο Lachezar Filipov, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών, επιβεβαίωσε την έρευνα.
Ο ίδιος δήλωσε πως οι ερευνητές του κέντρου ανέλυσαν 150 κυκλικές καλλιέργειες από όλο τον κόσμο, οι οποίες πιστεύουν πως είναι η απάντηση των ερωτήσεων.
«Οι εξωγήινοι βρίσκονται ανάμεσά μας, γύρω μας, και τους βλέπουμε συνέχεια,» ισχυρίζεται ο Filipov.
«Δεν είναι εχθρικοί μαζί μας, αντιθέτως, θέλουν να μας βοηθήσουν αλλά δεν έχουμε αναπτυχθεί αρκετά ώστε να μπορούμε να έχουμε μία άμεση επαφή μαζί τους.»
Ο Filipov δεν παρέλειψε να προσθέσει πως ακόμα και το Βατικανό παραδέχτηκε την ύπαρξη εξωγήινων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους μέσω των ραδιοκυμάτων, αλλά μέσω της δύναμης της σκέψης.
«Η ανθρώπινη φυλή σίγουρα θα καταφέρει να έρθει σε άμεση επαφή με τους εξωγήινους μέσα στα επόμενα 10 με 15 χρόνια. Οι εξωγήινοι είναι δυσαρεστημένοι από την αήθη συμπεριφορά των ανθρώπων σε ότι αφορά στην ανάμειξη τους στις διαδικασίες της φύσης.»
Η δημοσίευση της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών, που σχετίζεται με την επικοινωνία των ανθρώπων με τους εξωγήινους, έρχεται εν μέσω διαμάχης για τον ρόλο, τη σκοπιμότητα και τη μεταρρύθμιση της Ακαδημίας.

www.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου