" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Σαρωτικές πλημμύρες στην Τζόρτζια





Χείμαρροι και ποταμοί υπερχείλισαν στα περισσότερα σημεία της Τζόρτζια με συνέπεια επτά άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ανακοινώθηκε την Τρίτη από το γραφείο του κυβερνήτη της αμερικανικής αυτής πολιτείας.
Οι πλημμύρες και οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν τη διακοπή της ηλεκτροδότησης και υλικές καταστροφές σε περισσότερες από 1.000 κατοικίες, αναγκάζοντας τον κυβερνήτη Σόνι Περντιού να ζητήσει την εκταμίευση έκτακτων ομοσπονδιακών κονδυλίων.
Σήμερα, ένα αυτοκίνητο που προσπάθησε να διασχίσει ένα πλημμυρισμένο δρόμο δυτικά της Ατλάντα παρασύρθηκε από τα νερά, αλλά χάρη στην παρέμβαση των σωστικών συνεργείων οι πέντε επιβαίνοντες σε αυτό διασώθηκαν.
Ο Περντιού απηύθυνε έκκληση στους κατοικούς της Τζόρτζια να μην βγαίνουν στους δρόμους μέχρι να μειωθεί η στάθμη των υδάτων και έδωσε εντολή να κλείσουν όλα τα σχολεία στην Ατλάντα, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα θύματα ήταν οδηγοί και επιβάτες αυτοκινήτων που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου