" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Going Υouth Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων



Ανοίγει σήμερα, Τετάρτη, τις πύλες του το 2ο Going Υouth Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 15 παραστάσεις θεάτρου, 10 παραστάσεις χορού, 25 μουσικά συγκροτήματα, 40 δημιουργούς της φωτογραφίας και των εικαστικών και 10 δημιουργούς video-art.
Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο ποικίλες εκδηλώσεις και δρώμενα όπως skate, graffiti, installations, street art κ.ά.
Το Φεστιβάλ διοργανώνουν οι «Διαδρομές Πολιτισμού» και τελείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου και Χορού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και τη στήριξη της Τεχνόπολης.
Η γενική είσοδος ανά ημέρα κοστίζει 10 ευρώ (ημερήσιο) και περιλαμβάνει το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων. Ο θεατής, ακόμη, μπορεί να επιλέξει το εισιτήριο «Διαρκείας» το οποίο αφορά και στις πέντε ημέρες του φεστιβάλ. Το φοιτητικό κοστίζει 25 ευρώ, ενώ το κανονικό 40 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: Fnac (The Mall, Γλυφάδας), Public (Πλατεία Συντάγματος) και Ticketnet.gr (210 8840600)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου