" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ρεκόρ πωλήσεων για το «Χαμένο Σύμβολο» του Μπράουν




Το νέο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν, το «Χαμένο Σύμβολο», έσπασε τα ρεκόρ πωλήσεων σε μια ημέρα, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος του δημοφιλή συγγραφέα.
Οι αναγνώστες κυριολεκτικά εξαφάνισαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Βρετανία, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο.
Ο Σόνι Μέχτα, επικεφαλής του εκδοτικού οίκου, τόνισε μάλιστα πως «σημειώνονται ιστορικά ρεκόρ πωλήσεων του βιβλίου στη Βόρεια Αμερική». Ήδη, το Amazon.com Inc περιέλαβε το βιβλίο στα best-seller από την πρώτη ημέρα της έκδοσης του.
Το «Χαμένο Σύμβολο», το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Νταν Μπράουν εκδίδεται έξι χρόνια μετά τον «Κώδικα Ντα Βίντσι». Βασικός ήρωας του νέου βιβλίου του Μπράουν είναι και πάλι ο καθηγητής του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκτον, ο οποίος αυτή τη φορά ερευνά τον μυστικό κόσμο των Μασόνων με φόντο την Ουάσινγκτον.
Σημειώνεται ότι ο «Κώδικας Ντα Βίντσι», που έγινε και ταινία, με τον Tom Hanks στον ρόλο του καθηγητή Λάνγκτον, πούλησε 80 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου