" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Σκάνδαλο στον Καναδά λόγω αφηρημάδας?

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στα κυβερνητικά κλιμάκια του Καναδά, καθώς την περασμένη εβδομάδα ένας μυστικός φάκελος για την Εταιρεία Ατομικής Ενέργειας του Καναδά ξεχάστηκε στα δημοσιογραφικά γραφεία του καναλιού CTV, όταν η υπουργός φυσικών πόρων Λίζα Ράιτ βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό να μιλήσει για το ζήτημα.
Η κυβέρνηση, που έστειλε υπάλληλο να περισυλλέξει το ξεχασμένο άκρως απόρρητο υλικό, θα κάνει διοικητική έρευνα να αναζητήσει τον φταίχτη για την ανεπίτρεπτη αφηρημάδα.
Τα μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν πως η Οττάβα έχει ρίξει πολύ περισσότερα χρήματα από όσα έχει πει δημόσια στον γηρασμένο αντιδραστήρα ραδιοϊσοτόπων του Τσοκ Ρίβερ.
Η γκάφα της υπουργού φυσικών πόρων δεν ήταν μόνο ότι ξέχασε τα έγγραφα αλλά το γεγονός πως ούτε καν τα αναζήτησε εκ των υστέρων επί μια εβδομάδα.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο πυρηνικός αντιδραστήρας του Τσοκ Ρίβερ, που παράγει το ένα τρίτο των ραδιοϊσοτόπων της παγκόσμιας παραγωγής έχει κλείσει τρείς φορές και παρά τη σκανδαλώδη χρηματοδότηση της κυβέρνησης του Καναδά εξακολουθεί να παραμένει κλειστός.

Πηγή: www.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου