" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Τον Αύγουστο έτοιμος ο σταθμός Νομισματοκοπείου


Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς ανακοίνωσε την Πέμπτη πως τον Αύγουστο θα λειτουργήσει ο σταθμός του Μετρό στο Νομισματοκοπείο, κατά την επιθεώρηση των έργων του Μετρό στον Άλιμο, το πρωί, μαζί με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή .
Σύμφωνα με τον κ. Σουφλιά, οι σταθμοί του Μετρό στον Χολαργό, το Χαϊδάρι, την Ανθούπολη και το Περιστέρι θα δοθούν στο κοινό στο τέλος του έτους, ενώ την άνοιξη του 2010 θα λειτουργήσουν οι σταθμοί στο Ελληνικό, τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη.
Ο κ. Καραμανλής, από την πλευρά του, τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στο Μετρό και τις επεκτάσεις του, αλλάζοντας την καθημερινότητα του πολίτη. Όσοι επενδύουν στην άρνηση και στην ισοπέδωση έχουν μείνει στο χθες. «Η Ελλάδα αλλάζει, πάει μπροστά, και αυτή είναι η αλήθεια των έργων μας», τόνισε ο πρωθυπουργός.


Πηγή: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου