" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Πώς να κάνετε το σπίτι σας πιο «πράσινο»


Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας μια καθαρή «πράσινη» μηχανή;

Μπορείτε να ξοδέψετε δεκάδες χιλιάδες Ευρώ τοποθετώντας ηλιακούς συλλέκτες στη στέγη, αλλά είναι μάλλον καλύτερο να εστιάσετε καταρχήν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας.

Αυτό υποστηρίζει ο Matt Golden, ιδρυτής και πρόεδρος της Sustainable Spaces, μιας εταιρείας αναδρομικών αποδοτικών κατασκευών σε σπίτια, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. «Δεν έχει νόημα να τοποθετήσετε ακριβούς ηλιακούς συλλέκτες σε ένα ανεπαρκώς μονωμένο σπίτι που χάνει από παντού θερμότητα», αναφέρει ο Golden.


Πηγή: Pathfindernews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου