" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Δεν μας άρεσε...


Μάνα τοποθέτησε στο γιο της GPS συσκευή εντοπισμού
Μια μικροσκοπική GPS συσκευή εντοπισμού τοποθέτησε η 53χρονη Rachel Wilder στο πορτοφόλι του 19χρονου γιου της, Harry, όταν αυτός της ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αυστραλία, την Ταϊλάνδη και την Νότιο Αφρική.

Η μητέρα τώρα γνωρίζει την ακριβή του τοποθεσία χάρη στη μικροσκοπική συσκευή ενώ η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στη μητέρα να δεχθεί SMS σε περίπτωση που ο γιος της βγει από την προκαθορισμένη πορεία.

Η γυναίκα βλέπει όλες τις κινήσεις με ακρίβεια λίγων μέτρων από το site της εταιρείας που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες.

Ο Harry βρίσκεται από τον περασμένο Απρίλιο στην Αυστραλία ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ταϋλάνδη και από εκεί στη Νότιο Αφρική τον ερχόμενο Ιούλιο.

Η συσκευή GPS που έχει μαζί του ονομάζεται Traakit, έχει 5 εκατοστά μήκος και λαμβάνει σήμα από τους δορυφόρους με αποτέλεσμα να γνωρίζει την ακριβή θέση του χρήστη στο χάρτη.

Οι γονείς του νεαρού αισθάνονται ασφάλεια που μπορούν να γνωρίζουν κάθε λεπτό που βρίσκεται ο γιο τους. Ή για την ακρίβεια, που βρίσκεται το πορτοφόλι του?.

Πηγή: http://new.e-go.gr/tech/ by Simos Kosmetatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου