" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

1ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος Νέου Ψυχικού'


Στο Οικολογικό Πάρκο του Νέου Ψυχικού-πίσω από το Πεντάγωνο,
αρχίζει τη Παρασκευή 29 Μαΐου το απόγευμα το 3ήμερο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος του Δήμου Νέου Ψυχικού.


Και τις 3 μέρες ( Παρασκευή 29, Σάββατο 30, Κυριακή 31 Μαΐου) το Φεστιβάλ θα έχει ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα, και θα τελειώνει γύρω στις 10 το βράδι, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νέου Ψυχικού, που το διοργανώνει έχει σαν κύριο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη, μέσα από δράσεις και προγράμματα που εφαρμόζει και υλοποιεί.


Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ξεκινάει με χορηγούς επικοινωνίας τα 3 τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ- ET1, NET, ET3-, τα μουσικά ραδιόφωνα KOSMOS RADIO και ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, τις εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και City Press, τη free press εφημερίδα ATHENS VOICE, και τo οικολογικό περιοδικό GO NATURAL.

Συμμετέχουν δε οι ΜΚΟ : ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, ΚΑΛΛΙΣΤΩ, ΑΦΗΣ, ECOWEEK , ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που θα παρουσιάσουν στο κοινό το πλούσιο και μοναδικό έργο τους στο τομέα του Περιβάλλοντος.
Επίσης στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσουν βιολογικά προϊόντα μαστίχας ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ενώ ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ θα παρουσιάσει μακέτες μοντελισμού τρένων ( το πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μετά το ποδήλατο !!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου