" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

24ωρη απεργία εργαζομένων στον Τύπο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.


Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου, οι κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις από τον κλάδο του Τύπου, ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΕΠΤΥΜ, ΕΠΗΕΑ και ΠΟΣΠΕΡΤ.
Οι εργαζόμενοι στον Τύπο αντιδρούν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και διεκδικούν διασφάλιση εργασιακών δικαιωμάτων και υπογραφή αξιοπρεπών συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση μπροστά στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.
Επίσης, στην απεργία αυτή συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, στο Τραμ, στο Μετρό στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ, αντιδρώντας στα μέτρα μείωσης των αποδοχών τους, το νέο Ασφαλιστικό και στις περικοπές των επιδοτήσεων των συγκοινωνιακών φορέων.
Ωστόσο, στην απεργία των μέσων μεταφοράς δεν συμμετέχει ο Προαστιακός, ο οποίος θα εκτελεί κανονικά τα δρομολόγιά του.
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ έχουν προγραμματίσει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

www.pathfinder.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου