" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Ομίχλη στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» εμποδίζει τις προσγειώσεις


Δυσλειτουργίες παρατηρούνται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, λόγω της πυκνής ομίχλης που έχει καλύψει την πόλη από το πρωί του Σαββάτου.

Το κυριότερο πρόβλημα αφορά τις προσγειώσεις αεροσκαφών, καθώς οι απογειώσεις γίνονται κανονικά.

Το τελευταίο αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο Μακεδονία ήταν της Olympic Air από την Αθήνα, στις 8 το πρωί. Έκτοτε, εξαιτίας των προβλημάτων, έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά, από το πρωί του Σαββάτου, έξι πτήσεις δεν κατάφεραν να πιάσουν έδαφος και οδηγήθηκαν στην Αθήνα, ενώ σε άλλες τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, οι συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα της προσέγγισης δεν εμπόδισαν τις προσγειώσεις.



Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου