" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Ισχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην Ινδονησία


Τραγική σύμπτωση την ημέρα της μνήμης του φονικού τσουνάμι να γίνει ισχυρός σεισμός.


Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στο νησί Μαλούκου της Ινδονησίας, σύμφωνα με σεισμολόγους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Μετεωρολογίας και Γεωφυσικής της Ινδονησίας, η δόνηση σημειώθηκε στις 15:57 τοπική ώρα, περίπου 152 χλμ βορειοδυτικά του Τουάλ και σε βάθος 67 χλμ.

Η δόνηση σημειώνεται την ημέρα που η Ασία τιμά τη μνήμη των χιλιάδων νεκρών του δονικού τσουνάμι που έπληξε στις 26 Δεκεμβρίου του 2004 τις χώρες του Ινδικού Ωκεανού.

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών ανέφερε από την πλευρά του ότι σεισμός 6 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα 270 χλμ βόρεια βορειοδυτικά του Σαουμλάκι στα νησιά Τανιμπάρ της Ινδονησίας σε βάθος 56 χλμ.

Σύμφωνα με τις αρχές της Ινδονησίας δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου