" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Χαλκιδική | Και νέες κατολισθήσεις


Νέες κατολισθήσεις σημειώθηκαν στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και για λόγους ασφαλείας οι αρχές έκλεισαν για άλλη μία φορά τον κεντρικό οδικό άξονα από τη Νέα Φώκαια έως την Αθυτο.

Οι κατολισθήσεις σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο 18ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών - Καλλιθέας, εξαιτίας των βροχοπτώσεων, όπως ακριβώς συνέβη και την περασμένη εβδομάδα, ενώ χθες το μεσημέρι η κατάσταση επιδεινώθηκε και όγκοι από πέτρες και χώματα έφραξαν το οδόστρωμα.

Η Τροχαία Νέων Μουδανιών εκτρέπει την κυκλοφορία από παρακαμπτήριο δρόμο, χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία για τους οδηγούς, καθώς μικρό τμήμα του δρόμου είναι κλειστό.

Στην περιοχή βρίσκονται συνεργεία της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Εργων (ΔΕΣΕ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιούν εργασίες απομάκρυνσης των φερτών υλικών από το οδόστρωμα, αλλά ο δρόμος δεν θα ανοίξει αν δεν δοθούν εγγυήσεις από τους ειδικούς για την ασφάλεια διέλευσης των οδηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου