" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από τη «Φλόγα»


Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνει στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασίες «Η Φλόγα».

Εκεί θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων, διάφορα δώρα, γλυκά, αξεσουάρ κ.ά., τα οποία είτε έχουν κατασκευάσει μέλη του Συλλόγου, είτε έχουν προσφερθεί από χορηγούς, προκειμένου με τα έσοδα από αυτά να ενισχυθεί η λειτουργία της Στέγης, όπου φιλοξενούνται παιδιά με νεοπλασία που κάνουν θεραπεία στην Αθήνα και μέλη των οικογενειών τους.

Αφίσες για την προβολή του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ θα τοποθετηθούν στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου