" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

O TIΕSTO στην Αθήνα!!!


Το Σάββατο 4 Ιουλίου το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Νο 1 DJ του πλανήτη TIΕSTO, σε ένα ανεπανάληπτο show με ειδικά εφέ που καθηλώνουν, και να ζήσει την μοναδική εμπειρία του TIΕSTO IN ATHENS!

Το Global Dance Festival είναι το μεγαλύτερο γεγονός της ηλεκτρονικής dance σκηνής παγκοσμίως. Κάθε χρόνο χιλιάδες fans απ’όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο πιο φαντασμαγορικό show με τους μεγαλύτερους dj του πλανήτη.

Μετά από την τεράστια επιτυχία του στην Αμερική (γίνεται ήδη εδώ και 8 χρόνια στο Colorado, Denver και αυτή τη χρονιά στην Hawai) το Global Dance Festival θα ταξιδέψει στην Ευρώπη με πρώτο σταθμό την Αθήνα!

Μια υπερπαραγωγή που όμοια της δεν έχει γίνει ξανά στην Ελλάδα σε επίπεδο DJ set!

Πηγή: www.e-go.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου