" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Είδαμε και δεν μας άρεσε


Clock n' roll και ξεχάστε την ώρα


Το ρολόι «About Time» της εταιρείας Sander Mulder Studio δεν έχει δείκτες που μετακινούνται. Αντιθέτως, όσο περνάει η ώρα, το ρολόι κινείται ολόκληρο.
Ποίηση εν κινήσει
Το καινοτόμο αυτό ρολόι δείχνει την ώρα καθώς περιστρέφεται πάνω στο γραφείο σας. Οι ώρες αναγράφονται σε μία τεράστια συνεχόμενη πρόταση και το σημείο που αγγίζει την επιφάνεια δείχνει την ώρα.
Σχεδιασμένο ως αντίδραση του αγχωτικού τρόπου ζωής που ζούμε, όπου φροντίζουμε να προγραμματίζουμε ακόμα και το τελευταίο λεπτό, το συγκεκριμένο ρολόι μας λέει ότι είναι «περίπου έξι η ώρα» ή «είναι σχεδόν εφτά τώρα.»
Καθώς περιστρέφεται πάνω στο γραφείο, η αργή αλλά αδιάκοπη, σχεδόν στοχαστική κίνησή του, μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε και ίσως να ξεχάσουμε τον χρόνο για λίγα λεπτά.


Τώρα τι να πώ, μια ολόκληρη γκουμούτσα κακόγουστη να γυρίζει γύρω γύρω και να πρέπει να πας να κολλήσεις την μούρη σου κοντά να δεις τι ώρα είναι?
Σχόλια δικά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου