" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Ο απίθανος κόσμος των καρτούν....και η αψήφηση των νόμων της φυσικής







Ο κόσμος των καρτούν έχει τους δικούς του φυσικούς νόμους. Όσα θεωρούμε δεδομένα για τον χώρο, τη βαρύτητα, την ταχύτητα, δεν ισχύουν εδώ. Είναι ένας κόσμος που σταθερές όπως αυτή της βαρύτητας ή του Πλανκ παίζουν περίεργα παιχνίδια και όπου οι διαθέσεις των χαρακτήρων μπορούν να μεταμορφώσουν τον κόσμο κατά τη βούλησή τους.
1. Κάθε σώμα που αιωρείται στο κενό θα παραμείνει αιωρούμενο μέχρι τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσει την κατάστασή του (ο νταφυ ντακ τρεχει στο κενο κανονικά και όταν κοιτάξει κάτω αρχίζει να πέφτει, καλα μην αναφέρω τον κογιότ που προλαβαίνει να βγάλει και πινακίδα (κορόιδο).!!!!

2. Κάθε σώμα που βρίσκεται σε κίνηση τείνει να διατηρήσει την κινητική του κατάσταση, μέχρι την αιφνίδια μεσολάβηση στερεής ύλης ( είτε με κανόνι εκτοξευθούν , είτε με αυτοσχέδιο μηχανισμό είτε με δυναμίτη, κρατάνε χαρακτήρα και στύλ κατά την διάρκεια της πτήσης και μόνο αν ξεπροβάλει ένα βουνό, η κολώνα στουκάρουν με ένα καταπληκτικό τρόπο.

3. Κάθε σώμα που διαπερνά στερεή ύλη θα αφήσει πίσω του άνοιγμα που θα αντιστοιχεί στο ακριβές περίγραμμά του, καλείται επίσης 'το περιγραμματικό πέρασμα'. Είδικός και εδώ ο Σιλβέστρο σε τρελό πανικό όταν τον πάρει χαμπάρι ο σκύλος να ζαχαρώνει τον τουίτη (άλλο κουλό καναρίνι αυτό, στην κοσμάρα του λέμε).

4. Όλοι οι νόμοι της βαρύτητας ακυρώνονται εάν μεσολαβήσει ο φόβος, και σε πολυέλαιο, και δέντρο, και κολώνα και όπου θές όταν παίζει πανίκουλας, και εδώ βασιλιάς της τρομάρας ο Σιλβέστρο, Θεός λέμε.

5. Κάποια σώματα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μέσα από συμπαγείς τοίχους στους οποίους είναι ζωγραφισμένα περάσματα σε τούνελ, ενώ άλλα σώματα δεν την έχουν, τρανό παράδειγμα ο κογιότης με το μπιπ μπιπ. Του ζωγραφίζει τούνελ σε βράχο και αυτό περνάει, του ζωγραφίζει τρύπες στο έδαφος και αυτό στέκετε έπανω, περιττό να ΄πούμε οτι ο κογιότ που τα ζωγραφίζει σπάει τα μούτρα του ή πέφτει μέσα άνετα.

6. Οποιοδήποτε αντικείμενο ή ζωντανό ον πέφτει γρηγορότερα από ένα αμόνι.

7. Πυροβόλα όπλα δεν μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρους τραυματισμούς
Μετατρέπουν μόνο προσωρινά τα θύματα σε μια μαύρη μάζα καπνών.
Ένας υπέροχος τρελός κόσμος που δεν χορταίνεις να τον βλέπεις ξανά και ξανά και να γελάς με την καρδιά σου.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου